Siirry sisältöön

15/6

Haku 15.3.-15.6.2022

Materiaaliteknologian eurooppalainen yhteishaku M-ERA.NET3 2022

Jätä aie-ehdotus M-ERA.NET-portaaliin viimeistään keskiviikkona 15.6.2022 klo 12.00 CET (Central European Time)!

Lisätietoja

Sampo Tukiainen
sampo.tukiainen (at) businessfinland.fi
+358 50 598 6142

Haku on päättynyt!

M-ERA.NET3, Euroopan laajuinen ja kansainvälinen rahoittajaorganisaatioiden verkosto, käynnistää yhteishaun 2022. Hausta rahoitetaan materiaaleihin ja tulevaisuuden akkuteknologioihin keskittyviä kansainvälisiä tutkimus- ja kehitysprojekteja. Haussa on mukana yli 30 kansallista ja alueellista rahoittajaorganisaatiota. Haun alustava budjetti on noin 25 milj. €. Haulla tuetaan European Green Deal -ohjelmaa, kiertotalouden kehittymistä sekä YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelmaa.

Hakeakseen Business Finlandin rahoitusta, suomalaiset pk- ja suuret yritykset voivat osallistua konsortioihin joko itsenäisesti tai yhdessä muiden suomalaisten partnereiden kanssa. Konsortion jäsenenä yritykset voivat joko hakea Business Finlandilta rahoitusta tai toimia in-kind partnerina. Tutkimusorganisaatiot voivat hakea Business Finlandilta rahoitusta konsortiolla, jossa on mukana vähintään kolme yritystä ja joista kaksi on suomalaisia yrityksiä (pk- tai suuria yrityksiä). M-ERA.NET3:n kelpoisuusvaatimukset konsortiolle tulee täyttää.

Aiehakemuksen jättämisen yhteydessä Business Finlandille ei toimiteta hakemusdokumentteja. Hakijoiden on hyvä olla yhteydessä Business Finlandiin hyvissä ajoin ennen aiehakemusten jättämistä.

Ilmoittaudu hakuinfoon

Lue lisää

M-ERA.NET3 Joint Call 2022 – M-ERA.NET (Huom: Guide for Proposers ja FAQ -sivustolla)

Lisätietoa hakemuskriteereistä (pdf)