31/1
Helsinki 31.1.2018

Kansallinen hyvinvoinnin AiRo-ohjelma ja elinkeinoelämän tarpeet ja mahdollisuudet

Airo Island, Viikintie 1, Helsinki

Ensimmäinen työpaja toteutettiin 13.6.2017.
Lue sen tunnelmista.

Tekoäly ja robotiikka, eli AiRo-teknologiat tulevat vauhdilla hyvinvoinnin ja terveydenhoidon pariin. Jo lähitulevaisuudessa AiRo koskettaa jokaista kansalaista luoden samalla valtavan uuden markkinan yrityksille. PWC:n tuore raportti toteaa:

”The emergence and increasing use of artificial intelligence (AI) and robotics will have a significant impact on healthcare systems around the world.” 

Muutos on valtava. Se asettaa kovia haasteita ja luo samalla suuria mahdollisuuksia niin hyvinvoinnin kehittämiselle kuin uudelle yritystoiminnallekin. Vastatakseen haasteeseen sosiaali- ja terveysministeriö rakentaa kansallista hyvinvoinnin AiRo-ohjelmaa. Ohjelmaa laaditaan avoimesti ja joukkoistamalla työpajojen ja blogien avulla.

Yritysten tarpeet ovat tärkeä osa ohjelmaa. Tarkoitusta varten järjestetään yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa työpaja ”Kansallinen hyvinvoinnin AiRo -ohjelma ja elinkeinoelämän tarpeet ja mahdollisuudet” 31.1.2018 klo 13-16. Tilaisuus pidetään Airo Islandilla, Viikintie 1, Helsinki, Tekniikan museon vieressä.

Ennen varsinaista työpajaosuutta kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja tekoälyn ja robotiikan kehityksestä sekä yritysesimerkkejä. Puhujina mm. Leena Manner Evondos Oy, Minna Laine Meditas Oy, Jaana Lappi TEM, Outi Keski-Äijö Business Finland, Jukka Lähesmaa STM sekä Jouko Salonen Migri.

Tervetuloa rakentamaan hyvinvoinnin tulevaisuutta – ihmisille ja yrityksille!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset 24.1 mennessä Christina Anderssonille etunimi.sukunimi (at) develor.fi.
Lisätiedot Christinalta 0400 633 190