Siirry sisältöön

27/4

virtuaalitapahtuma 27.-30.4.2021

Intian rekrytointipalvelu ja GIDS-rekrytointimessu

9.00 - 17.00


Ilmoittaudu tapahtumaan kauttamme 25.4. mennessä, niin otamme sinuun yhteyttä pian. 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Lisätietoja

Santeri Ojala

Business Finland, Talent Boost

santeri.ojala (at) businessfinland.fi

Great International Developer Summit (GIDS) on Intian ohjelmistoalan osaajien yksi tärkeimmistä konferensseista ja rekrytointimessuista. Osallistumalla tapahtumaan yrityksillä on loistava mahdollisuus rekrytoida parhaat mid- ja seniortason digiosaajat Intiasta. Tarjoamme 30 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle yritykselle ilmaisen GIDS 2021 -osallistumispaketin. Palveluun kuuluu yhteistyökumppanimme Shortlist:in rekrytointituki.

Rekrytointimahdollisuuksia suomalaisille yrityksille

GIDS 2021 -tapahtumaan odotetaan yli 15 000 ohjelmistokehittäjää, insinööriä, ohjelmoijaa, ohjelmistoarkkitehtiä, vaikuttajaa, analyytikkoa, IT-johtajaa, yrittäjää ja ohjelmistoekosysteemin johtavia hahmoja. Valtaosa GIDS -kävijöistä on kokeneita IT-ammattilaisia. Tapahtumaan osallistuvilla suomalaisilla yrityksillä on ainutlaatuinen tilaisuus esitellä omaa yritystä ja teknologiaa IT-alan parhaille ammattilaisille.

GIDS 2021 sisältää myös kahden päivän Job Marketplace -tapahtuman, johon osallistuu 3000 ennakkorekisteröityä tekniikan alan työnhakijaa Intiasta (70 %) ja Kaakkois-Aasiasta (30 %). Job Marketplace on loistava tilaisuus rekrytoida alan huippuosaajia virtuaalisesti. Tarjolla on osaajia eri tehtäviin, kuten UI/UX Designer, product manager, mobile developer, full-stack developer, DevOps Engineer, tech Lead, scrum master, digital marketer, web & app analytics.

Tarjoamme maksuttoman GIDS 2021 -osallistumispaketin 30 yritykselle

Tarjoamme 30 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle yritykselle maksuttoman GIDS 2021 -osallistumispaketin. Ilmoittaudu 25.4. mennessä ja hyödynnä nämä edut:

  1. Mahdollisuus tutustua Intian IT talentteihin GIDS-tapahtumassa
    • Ennakkoon sovitut 1-1 videokeskustelut IT-talenttien kanssa
    • Pääsy kaikkien rekisteröityneiden kandidaattien profiileihin ja yhteystietoihin ennen tapahtumaa
    • Mahdollisuus esitellä yritystä #Finlandworks -osastolla
  2. Rekrytointipalvelu GIDS:ta ja sen ulkopuolelta digiosaajien etsimiseen ja esiseulontaan (etsintä: max 4 työpaikkaa per firma / Esiseulonta max 2 työpaikkaa per firma)
    • Yhteistyökumppanimme Shortlistin palvelua ja tukea parhaiden kandidaattien etsimiseen ja esiseulontaan (rekrytointien loppuunsaattamisessa yrityksillä on mahdollisuus ostaa palveluita myös muilta yksityisiltä palveluntarjoajilta)


Shortlist yhdistää yritykset ja parhaat kandidaatit

Business Finland tekee yhteistyötä rekrytointipalveluyrityksen Shortlistin kanssa varmistaakseen, että jokainen GIDS 2021 -tapahtumaan osallistuva suomalainen yritys löytää laadukkaita kandidaatteja. Shortlist tarjoaa yrityksille maksuttoman tilaisuuden käyttää alan johtavaa rekrytointialustaa. Tekoälyä hyödyntävä kandidaattien seurantajärjestelmä on myös mahdollisuus tuoda esiin yrityksen brändiä esimerkiksi multimedia -työpaikkailmoituksilla ja urasivuilla, mitkä tuovat parempaa näkyvyyttä Intian tärkeimmillä työpaikkasivustoilla. Shortlist tarjoaa myös räätälöityjä digitaalisia seulontaratkaisuja, mukaan lukien chatbotit ja arvioinnit parhaiden kandidaattien tunnistamiseksi. Samalla Shortlistin globaali tiimi varmistaa, että yritykset saavat vain korkealaatuisia työhakemuksia. Pyydä meiltä lisätietoja yhteistyöstä Shortlistin kanssa.