Siirry sisältöön

30/9

Webinaari 30.9.2021

Kiertotalous kannattaa: valokeilassa kestävät toimintamallit

World Circular Economy Forumin sivutapahtuma

Torstaina 30.9.
11-12:30 New York (EDT)
8-9:30 Los Angeles (PDT)
19-19:30 Helsinki (EET)

 

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Emmi Nahi
emmi.nahi (at) businessfinland.fi
+358 50 433 7122

Ohjelma ja tapahtumakuvaus löytyvät tapahtuman englanninkieliseltä sivulta