Siirry sisältöön

23/11

Online 23.11.2021

Suomalaisten pakkausinnovaatioiden esittely ruotsalaisbrändeille

Pitsauswebinaari
23.11.2021
klo 13-14 CET / 14-15 EET 

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Vilma Rissanen
Advisor
Stockholm, Sweden
vilma.rissanen (at) businessfinland.fi

 

Emmi Nahi
Program Coordinator
emmi.nahi (at) businessfinland.fi

Business Finlandin Bio & Circular Finland -ohjelma järjestää pakkausalan webinaarin ruotsalaisille alan ammattilaisille.

Webinaariin kutsutaan kuulijoiksi brändinomistajia, pakkausalan yrityksiä sekä alan vaikuttajia ja tärkeimpiä toimijoita Ruotsista. Tilaisuuden pääteemana on esitellä suomalaisia pakkausalan ratkaisuja ruotsalaisyleisölle sekä kuinka olemassa olevien innovaatioiden ja ratkaisujen avulla voidaan vähentää pakkausten aiheuttamaa ympäristöjalanjälkeä.

Bio & Circular Finland -ohjelma kutsui suomalaisia pakkausalan yrityksiä osallistumaan tilaisuuteen ja esittelemään kestäviä ratkaisuja ruotsalaiselle yleisölle. Tapahtuma tuo näkyvyyttä niin suomalaiselle pakkausteollisuudelle kuin esiintyville yrityksille ruotsalaisten avaintoimijoiden parissa. Mukaan lähteville yrityksille tarjotaan viiden minuutin esiintymisaika / yritys. Rajattu paikkamäärä on nyt täytetty ja pitsaajaksi ilmoittautuminen suljettu. 

Kuulijaksi ovat tervetulleita kaikki halukkaat! Ilmoittautuminen tapahtuu linkistä vasemmalta ja sulkeutuu 22.11. klo 21.

Lisätietoja ja päivittyvä ohjelma löytyvät tapahtuman englanninkieliseltä sivulta

Yrityksillä on mahdollisuus pitsata joko ruotsiksi tai englanniksi.

.