Siirry sisältöön

14/10

Virtuaalitapahtuma 14.10.2021

Talent Helsinki -verkostoitumistapahtuma yrityksille ja korkeakouluille

Aika: klo 13-16

Ilmoittaudu täällä

Lisätietoja

Niina Virtanen
Yrityskoordinaattori, Talent Helsinki-hanke
Helsingin kaupunki
niina.virtanen (at) hel.fi

Talent Helsinki – Creating Networks and Collaborations

Onko yrityksenne harkinnut yhteistyötä yliopistojen tai ammattikorkeakoulujen kanssa, mutta ette tiedä mistä aloittaa? Onko teillä englanninkielisiä työ-, harjoittelu- tai projektimahdollisuuksia, joihin voisitte harkita kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita?

Talent Helsinki -hankkeen järjestämässä tapahtumassa yrityksillä on mahdollisuus tavata yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen edustajia ja kartoittaa heidän kanssaan erilaisia yhteistyön muotoja omiin rekrytointi- tai tutkimustarpeisiin. Tapahtuman tavoitteena on luoda kontakteja erityisesti englanninkielisten tutkinto-ohjelmien ja yritysten välille, mikä edistäisi myös kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden työelämäkontakteja. Korkeakouluyhteistyö voi tarkoittaa esim. gradu- tai opinnäyte-, harjoittelupaikka- tai projektikurssiyhteistyötä.

Tapahtumassa esitellään esimerkkejä jo toimivista korkeakouluyhteistyön malleista. Lisäksi yritykset pääsevät verkostoitumaan ja keskustelemaan mahdollisesta yhteistyöstä korkeakoulujen edustajien kanssa 1:1 tapaamisissa.

Mitä: Verkostoitumistapahtuma pk-seudun korkeakouluille ja yrityksille
Milloin: Torstaina 14.10. klo 13:00–16:00
Missä: Deal Room -tapahtuma-alustalla, rekisteröityminen avautuu syyskuun aikana
Kenelle: Yrityksille, jotka haluavat kartoittaa korkeakouluyhteistyön mahdollisuuksia ja tavoittaa kansainvälisiä opiskelijoita, sekä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen henkilökunnalle (esim. englanninkieliset tutkinto-ohjelmat, yrityssuhteet)

Tapahtuman kieli on englanti, tarkistathan ajantasaisen agendan englanninkieliseltä tapahtumasivulta.