Siirry sisältöön

21/10

Virtuaalitapahtuma 21.10.2021

Talent Vantaa: Kasvu ja kansainvälistyminen -valmennuswebinaari yrityksille

Aika: klo 9-11

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Santeri Raappana
Yrityskoordinaattori, Vantaan kaupunki
santeri.raappana (at) vantaa.fi
puh. 050 314 6302

Kiinnostaako teitä yrityksessänne tietää lisää kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksista? Talent Vantaa järjestää yrityksille suunnatun Kasvu ja kansainvälistyminen -valmennuswebinaarin torstaina 21.10.2021 klo 9–11.

Kasvu ja kansainvälistyminen -valmennuswebinaari on osa Talent Vantaan järjestämää Bridging Talent for Future -webinaarisarjaa, jossa yrityksille suunnatuissa webinaareissa ja sparrauksissa annetaan tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen, rekrytointeihin, kansainvälisen työvoiman perehdyttämiseen ja nykyisen työvoiman osaamisen kehittämiseen liittyen. Jokaisessa webinaarissa käsitellään omaa teemaansa ja voit osallistua jokaiseen tai vaihtoehtoisesti vain niihin, jotka tuntuvat teille sopivimmilta.

Ensimmäisessä webinaarissa käsitellään erityisesti:

  • kansainvälistymisen tukemista yrityksessä
  • kasvun mahdollisuuksien tunnistamista
  • kansainvälisten osaajien tuomia mahdollisuuksia kasvulle ja eri kohdemarkkinoilla
  • muita yritysten esille tuomia teemaan liittyviä aiheita

Nopeimpien on samalla mahdollista ilmoittautua mukaan kahdenkeskiseen sparraukseen, joka järjestetään webinaarin jälkeen erikseen sovittuna ajankohtana. Sparrauksessa pääsette keskustelemaan alan asiantuntijan kanssa teitä askarruttavista teemoista erityisesti kasvua ja kansainvälistymistä koskien. Saatte tukea kokemiinne haasteisiin tai jopa jokapäiväisen toimintanne kehittämiseen liittyen. Sparrausaikoja on vain rajallinen määrä, joten ilmoittaudu mukaan ajoissa!

Webinaarin toteuttaa yrityksille koulutuksia ja valmennuspalveluja tarjoava Johtajuustaito.fi. Webinaaripuhujana ja sparrausten järjestäjänä on kokenut yritysvalmentaja, laajan toimialatuntemuksen omaava ja laajasti yritysten kehittämistyön parissa työskennellyt Kari I. Mattila. Mattila on erikoistunut tuottamaan valmennusratkaisuja kansainvälisille markkinoille ja on auttanut monia ihmisiä sekä yrityksiä luomaan menestyksellisen polun tulevaisuuteen. Tutustu lisää Johtajuustaitoon.

Valmennukset ovat osa Kasvua Vantaalle kansainvälisistä osaajista -projektia, jolla edistetään kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttavat Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Toiminta saa rahoitusta työ- ja elinkeinoministeriöltä.