Siirry sisältöön

16/11

Virtuaalitapahtuma 16.11.2021

Työnantajaneuvontaa kansainvälisiin rekrytointeihin, marraskuu

Aika: klo 9-12

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Anette Laiho, Helsingin Seudun kauppakamari
anette.laiho (at) helsinki.chamber.fi
040 922 5126

Työnantajaneuvontaa kansainvälisiin rekrytointeihin

Onko yrityksesi ottamassa ensi askeliaan ulkomaalaisten työntekijöiden rekrytoinnissa? Mietityttääkö kuinka päästä alkuun kansainvälisissä rekrytoinneissa ja mistä tarvittava tieto löytyy? Entä miten oleskelulupaprosessi etenee ja mitä asioita työnantajan täytyy ottaa huomioon?

International House Helsinki (IHH) työnantajaneuvonta tarjoaa maksutonta neuvontaa työnantajille ulkomaiseen työvoimaan, rekrytointiprosesseihin ja työ- ja oleskelulupiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi neuvontapalvelu tarjoaa tietoa kansainväliseen työelämään liittyvistä yksityisen ja julkisen sektorin palveluista.

Nyt sinulla on mahdollisuus sopia henkilökohtainen, maksuton neuvonta-aika asiantuntija Anette Laihon kanssa tiistaina 16.11.2021 klo 9–12 välisenä aikana. Voit saapua paikalle yrityskeskus Leijaan keskustelemaan kasvotusten tai tarvittaessa varata ajan etänä toteutettavaan neuvontaan. Varaa oma aikasi - ajanvaraukset puh. 040 922 5126 tai sähköpostitse anette.laiho (at) helsinki.chamber.fi

Ajanvarauksen jälkeen sinulle lähetetään linkki ja tarkemmat ohjeet osallistumisesta etäyhteydellä toteutettavaan neuvontaan. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteistyössä: Helsingin seudun Kauppakamari (IHH työnantajaneuvonta) ja Vantaan kaupunki