Siirry sisältöön

8/12

webinaari 8.12.2021

Webinaari: Kestävyys Suomen kasvuajurina – miten hyödymme globaalista kestävän liiketoiminnan trendistä

Aika: 8.20-10.15

Ilmoittaudu webinaariin

Lisätiedot

Miia Linnusmaa

miia.linnusmaa (at) businessfinland.fi

Maailman pelastaminen on hyvää bisnestä, koska panostus tulevaisuuden kilpailukykyyn ja vihreisiin ratkaisuihin näkyvät trendinä, joka ei tule poistumaan. Meillä suomalaisilla on myös valtavasti osaamista kestävään kasvuun.

Kestävä kehitys on ympäristöystävällisyyttä laajempi asia, johon kuuluvat olennaisesti myös näkökulmat taloudellisesta ja sosiaalisesta kestävyydestä. Kokonaisvaltaisessa kestävässä kehityksessä tehdään asioita, jotka ovat hyväksi ympäristölle, tuottavat hyvää taloudellista tulosta ja parantavat ihmisten hyvinvointia.

Business Finlandin tavoitteena on kasvattaa Suomen kilpailukykyä siten, että suomalaiset toimijat ovat mukana rakentamassa ratkaisuja murroksiin, eivätkä vain sopeutumassa muuttuvaan markkinaan. Haluamme varmistaa, että kaikki työkalut ovat tehokäytössä suomalaisen osaamisen ja kilpailukyvyn rakentamisessa.

Järjestämme ke 8.12. klo 8:20-10:15 päättäjille suunnatun kasvuaamutilaisuuden, jossa aiheena on Kestävyys Suomen kasvuajurina – miten hyödymme globaalista kestävän liiketoiminnan trendistä. Tuomme esiin näkökulmia kestävän liiketoiminnan markkinoista ja mahdollisuuksista sekä suomalaisten yritysten valmiuksista ja kilpailukyvystä.

Puhujina tapahtumassa ovat muun muassa Exxonin hallituksessa vaikuttava Kaisa Hietala, Jaana Hänninen Valmet Automotivelta, Annu Nieminen Uprightilta ja poliitikkopaneelissa kuullaan näkökulmia Sanni Grahn-Laasoselta, Arto Pirttilahdelta ja Matias Mäkyseltä.

Tilaisuus järjestetään päättäjille livetapahtumana, ja muille aiheesta kiinnostuneille tarjotaan mahdollisuus seurata tilaisuutta webinaarina.

#kasvuaamu
Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

8:20  Tervetuloa, Nina Kopola, pääjohtaja
8:30  Poliitikkopaneeli
8:50  Case Upright, Annu Nieminen
9:05  Case Valmet Automotive, Jaana Hänninen
9:25  Pk-yritysten kestävyyskyselyn tulokset, Paavo Virkkunen, Business Finland
9:35  Kilpailukyky ja kestävyys, Saara Tamminen, Sitra
9:50 Keynote: Kaisa Hietala
Tapahtuman yhteenveto ja kiitos
10:15 Tapahtuma päättyy