Siirry sisältöön

27/4

Online 27.4.2022

Cybersecurity – Securing Critical Infrastructure -tapahtuma

Keskiviikko 27. huhtikuuta 2022
16:00-17:15 EET
Online Live Teams

Rekisteröidy täältä

Lisätietoja

 

Suomen New Yorkin pääkonsulaatti

Taneli Elomaa
Counselor, Commercial and Trade Affairs
+1 (646) 468-2665
taneli.elomaa (at) formin.fi


Juho Mäkinen
Junior Advisor, Commercial and Trade Affairs
+1 (917) 769-7305
juho.makinen (at) formin.fi


Business Finland

Kirsi Kokko
Head of Digital Trust Finland
+358 50 550 2023
kirsi.kokko (at) businessfinland.fi


Julia Reponen
Program Coordinator, Digital Trust Finland
julia.reponen (at) businessfinland.fi

Tervetuloa seuraamaan Team Finlandin virtuaalikeskustelua, aiheena Cybersecurity – Securing Critical Infrastructure!

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on kiristyneen turvallisuustilanteen johdosta kehottanut amerikkalaisia yhtiöitä panostamaan entistä enemmän kyberturvallisuuteen. Biden on myös luvannut lisätä USA:n vuotuista kyberbudjettia $500 miljoonalla dollarilla.

USA:ssa kyberturvallisuus on perinteisesti sotilaallisten instituutioiden vastuulla, vaikka kriittisen infrastruktuurin palveluntarjoajat ovat laajalti yksityisyrityksiä. Yhdysvalloilla on siis opittavaa suomalaisesta yhteistyö-mallista, jossa julkinen ja yksityinen sektori taklaavat yhdessä kriittisen infran kyberturvallisuushaasteita. Viimeistään Vastaamon tietomurto avasi suomalaisten silmät kyberturvallisuuden laaja-alaiselle toimintakentälle. Miten autamme Yhdysvaltoja estämään vastaavanlaiset katastrofit?

Suomen New Yorkin pääkonsulaatti järjestää yhdessä Business Finlandin kanssa kyberturvakeskustelun, jossa kansainvälinen asiantuntijapaneeli hahmottaa keskeisiä kriittisen infrastruktuurin heikkouksia ja haasteita Yhdysvalloissa. Käsittelemme myös suomalaisten tarjoamia ratkaisuja ja parhaita käytänteitä, sekä ammattimaisten kyberhyökkäyksien hälyttävää kehitystahtia.

Keskustelua johtaa Suomen kyberturvalähettiläs ja New Yorkin tuleva pääkonsuli Jarmo Sareva. Paneelissa keskustelevat Kyberturvallisuuskeskuksen arviointien ja valvonnan johtaja Johanna Erkkilä, Columbia-yliopiston avustava professori ja New Yorkin väistynyt CISO Colin Ahern, WithSecuren tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen sekä Arctic Securityn toimitusjohtaja David Chartier.

Tapahtumaan osallistuminen on ainutlaatuinen mahdollisuus kartoittaa suomalaisen kyberturvayrityksen mahdollisuuksia USA:n ja erityisesti New Yorkin valtavilla markkinoilla. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja yleisöllä on lopuksi mahdollisuus kysyä panelisteilta kysymyksiä. Keskustelu on englanniksi ja tilaisuus tallennetaan. Lisätietoja sekä agenda löytyvät tapahtuman englanninkieliseltä sivulta.