Siirry sisältöön

23/3

Webinaareja 7.-23.3.2022

Eurekan kestävyyshaun infoja

Haussa etusijalla ovat teemat Green ICT ja Space-Earth-Ocean integrated Systems

Haku on kaksivaiheinen: Aiehakemukset (Project Outlines) jätettävä viimeistään 2.5.2022.

Eureka-yhteistyön teolliset klusterit ovat avanneet yhteisen rahoitushaun kestävän teollisuuden hankkeille. Tässä haussa etusijalla ovat teemat Green ICT ja Space-Earth-Ocean integrated Systems. Hausta kiinnostuneille on tarjolla infoja ja apua kumppanien löytämiseen.

Digitaalinen ja vihreä murros koskettaa koskee vahvasti myös valmistavaa teollisuutta. Teollisuuden kestävyyttä parantavat innovaatiot kiinnostavat eurooppalaista teollisuutta keinona ratkaista taloudellisia, teknisiä ja yhteiskunnallisia haasteita toimintaympäristössään.

Hakuun osallistuvat eurooppalaiset teolliset klusterit CELTIC-NEXT, EUROGIA, ITEA4, SMART ja XECS.

Yhteistyömaita ovat: Belgia, Espanja, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Iso-Britannia, Itävalta, Irlanti, Kanada, Luxemburg, Portugali, Ruotsi, Singapore, Tanska, Turkki, Unkari sekä Saksa erityisjärjestelyin.

Tutustu hakuun Business Finlandin suomenkielisellä hakusivulla

Hakuinfo 7.3.

Business Finland, Vinnova (Ruotsi) ja Innovationsfonden (Tanska) järjestävät englanninkielisen hakuinfon maanantaina 7.3.2022 klo 14:00–15:30 Suomen aikaa. Siihen ilmoittaudutaan haun sivulla. Rekisteröidy ensin hakusivuston käyttäjäksi, niin pääset ilmoittautumaan.

Brokerage event preperation session 10.3.

Haun sivuilla on myös Brokerage Area konsortioiden muodostamista helpottamaan. Sen Project Idea Tool on työkalu oman projekti-idean esittelemiseksi ja kumppaneiden löytämiseksi. Työkalun käyttämisestä on infowebinaari Brokerage event preperation session torstaina 10.3.2022 klo 17:00-18:00 Suomen aikaa. Myös siihen ilmoittaudutaan haun sivulla.

Kumppanihakutilaisuus 23.3.

Omien projekti-ideoiden esittely potentiaalisille kumppaneille ja kumppanihakutilaisuus järjestetään keskiviikkona 23.3.2022 koko päivän kestävänä virtuaalityöpajana. Ilmoittaudu täällä.