Siirry sisältöön

31/5

Webinaari 31.5.2022

Inspiraatiota ja ideoita luovan talouden RRF-hakuteemoihin -webinaari

Klo 10.00-11.00

 

Microsoft Teams

 

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu tästä

 

Lisätietoja

 

Kenneth Nyholm
Head of Creative Business Finland

kenneth.nyholm (at) businessfinland.fi

Luovan talouden rahoitushaun tavoitteena on pitkäjänteisesti nostaa luovan talouden tki-intensiivisyyttä sekä vahvistaa luovan talouden yritysten ja tutkimusorganisaatioiden yhteistyötä, ja siten edistää luovan talouden uusiutumista.

Rahoitusta kohdennetaan erityisesti yritysten digitaalista toimintaympäristöä uudistaviin ja vihreää siirtymää edistäviin hankkeisiin. Tavoiteltavien tulosten on tähdättävä Suomen luovien alojen nykyisiin käytäntöihin nähden uusien digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja soveltamiseen.

Rahoituksella edistetään erityisesti seuraavia teemoja:

  • luovat sisällöt palveluna
  • audiovisuaalisen alan formaattien tuotantoon liittyvät kehittämishankkeet

Hyvien ideoiden ja projektiehdotusten synnyttämiseksi järjestämme 31.5.2022 klo 10-11 erityisesti kevään hakuteemoja avaavan webinaarin.

Ohjelma

10.00 Tilaisuuden avaus & syksyn hakukierroksella rahoitusta saanut yritys esittäytyy

10.15 Inspiraatiota #1: Luovat sisällöt palveluna: millaiset ideat istuvat hakuteeman alle ja mitä esimerkkejä luovasta sisällöstä palveluna on jo olemassa? Osion loppuun pidetään lyhyt Q&A yleisökysymyksille.

10.35 Inspiraatiota #2: Audiovisuaalisen alan formaattien tuotantoon liittyvät kehittämishankkeet: millaisia hankkeita teeman alla voi toteuttaa ja mitä esimerkkejä audiovisuaalisen alan formaattien kehittämishankkeista on jo olemassa? Osion loppuun pidetään lyhyt Q&A yleisökysymyksille.

10.55 Ohjeita ideoinnin jatkamiseen

11.00 Tilaisuus päättyy

Tule mukaan inspiroitumaan ja innostumaan hakuteemoista!

Business Finlandin avaamista rahoitusmahdollisuuksista luovan talouden alueella pidettiin infotilaisuus 12.4.2022 (hakuinfon tallenne).

Lisätietoa vuoden 2022 luovan talouden RRF-hakumahdollisuuksista.