Siirry sisältöön

10/5

Online 10.5.2022

Mind4Machines-hakujen info

Tiistai 10. toukokuuta 2022
15:00-16:00 EET, MS Teams

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

 

Emmi Nahi
Program Coordinator
emmi.nahi (at) businessfinland.fi

 

Toni Mattila
Head of Sustainable Manufacturing Finland
toni.mattila (at) businessfinland.fi

Tässä webinaarisarjassa Business Finlandin asiantuntijat esittelevät valmistavalle teollisuudelle sopivia hakuja. Nyt vuorossa ovat Mind4Machines-haut.

Puhuja: Jarno Salonen, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy 

MIND4MACHINES pyrkii mahdollistamaan valmistavan teollisuuden pk-yrityksille eri toimialojen rajat ylittävää tukea, jota ne tarvitsevat uusimpien digitaalitekniikoiden testaamiseksi ja käyttöönottamiseksi. Lähtökohtana on siirtyminen kohti älykkäämpää, vihreämpää ja resurssitehokkaampaa tuotantoa EU:n uusimpien tavoitteiden mukaisesti.

Hanke tarjoaa 3,3 miljoonaa euroa suoraa rahoitustukea kahden avoimen haun kautta. Tavoitteena on rahoittaa ja kannustaa digitaalisen valmistuksen arvoketjujen validointia eri toimialojen ja alueiden välillä. Fokus on uusille aloille suunnatuissa innovatiivisissa tuotteissa, palveluissa ja prosesseissa. Haut keskittyvät tasoille TRL 5-7 ja TRL 8-9, ymmärtäen, että teknologioiden ja yritysten tarpeet vaihtelevat TRL:n ja IRL:n mukaan.

Tilaisuus on osa Tutustu EU-rahoitukseen -webinaarisarjaa, joka on räätälöity erityisesti suomalaisia valmistavan teollisuuden yrityksiä ajatellen. 

Osallistuminen on veloituksetonta, mutta vaatii ilmoittautumisen. Lämpimästi tervetuloa!