Siirry sisältöön

28/7

München, Saksa 28.-29.7.2022

Symposium Feines Essen & Trinken -messut pakkausyrityksille

Korkealuokkainen elintarvikealan messutapahtuma Münchenissa juhlii 30. vuotta! Suomi on tapahtuman virallinen kumppanimaa.

 

Kulturhalle Zenith
Lilienthalallee 29, 80939 München

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

 

Emmi Nahi
Ohjelmakoordinaattori
Bio & Circular Finland
emmi.nahi (at) businessfinland.fi

 

Heidi Kokki
Senior Advisor
München, Saksa
heidi.kokki (at) businessfinland.fi

Symposium Feines Essen + Trinken on elintarviketeollisuuden kehittämisen alusta ja kohtaamispaikka, joka kokoaa yhteen alan asiantuntijat ja liiketoimintajohtajat. 

Messujen kumppanimaana Suomella on poikkeuksellinen mahdollisuus saada näkyvyyttä. Business Finlandin Food from Finland -ohjelma isännöi Suomi-paviljonkia, joka toteutetaan teemalla "villistä luonnosta". Paviljonkiin on suunnitteilla kohtaamispaikkoja, opastettuja kierroksia messukävijöille sekä erilaisia tasting-kokemuksia. Paviljonki rakennetaan muistuttamaan markkinapaikkaa, joten kyseessä on rennompi standiosallistuminen, kuin mihin ehkä olemme tottuneet.

Business Finlandin Bio & Circular -ohjelma mahdollistaa messuille osallistumisen viidelle suomalaiselle pakkausalan yritykselle. Haemme mukaan yrityksiä, jotka tarjoavat vihreää siirtymää edesauttavia pakkausalan innovaatioita ja ratkaisuja. Ohjelmalla tulee olemaan oma pöytä Food from Finland -ohjelman Suomi-paviljongissa. Pöydän tarkoituksena on toimia suomalaisten pakkausyritysten innovaatioiden esittelytilana ja osallistuvien yritysten tukikohtana.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea! Ilmoittautuminen sulkeutuu paikkojen täytyttyä tai viimeistään 20.4. ja mukaan mahtuville yrityksille osallistuminen vahvistetaan viimeistään 21.4. Ilmoittautuminen on sitova. Business Finland maksaa yritysten messuosallistumisen, jolloin yrityksen maksettavaksi jää ainoastaan matka- ja majoituskulut.

Ohjelma

Torstai 28.7.2022
Markkinapaikka & Avajaisilta klo 17:00

  • Business Finland valmistelee pakkausyritysten standin. Yritykset voivat tuoda standille esille tuotteitaan sekä muita markkinointimateriaaleja.
  • Loistava verkostoitumistilaisuus rennossa hengessä avainpäättäjien kanssa.
  • Suomen Saksan suurlähettiläs Anne Sipiläinen avaa tilaisuuden. 

Perjantai 29.7.2022
Markkinapaikka & Konferenssi klo 8:00-16:00
Gaalailta klo 18:30

  • Luennot klo 9:30-12:30 sekä 14:15-15:45.
  • Gaalailta klo 18:30. Paikkoja on rajattu määrä emmekä valitettavasti voi tarjota pakkausstandille osallistuville yrityksille lippuja, mutta 295 euron arvoisen lipun voi ostaa jonotuslistan kautta.
  • Gaalaillan jatkot alkaen klo 22:30. Tilaisuus on kaikille osallistujille avoin.