Siirry sisältöön

7/4

Online 7.4.2022

Talent Boost Breakfast -tapahtuma

Aika: 9:00-10:30

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja

 

barbara.simell (at) turkubusinessregion.com

Tutustu ohjelmaan

Talent Boost Breakfast: Employer branding – kasvun ja kansainvälistymisen valttikortti

Jotkut yritykset tunnetaan paikkoina, joihin kaikki haluavat töihin. Se voi johtua loistavasta työyhteisöstä, tärkeästä missiosta tai toimivasta kulttuurista. Usein kyse on näiden kaikkien kombosta ja tehokkaasta viestinnästä. Tällöin kyseessä on onnistunut employer branding eli työnantajabrändi. Työnantajabrändin kehittäminen on keino erottua eduksi ja helpottaa uusien osaajien houkuttelua. Lyhyesti sanottuna työnantajabrändi on kasvun ja kansainvälistymisen valttikortti!

Vuoden 2022 ensimmäisessä Talent Boost Breakfast -tilaisuudessa keskustellaan työnantajabrändistä rekrytoinnissa: miksi se on tärkeää, ja mitä onnistunut brändääminen vaatii? Lisäksi keskustellaan kansainvälistymisestä, ja annetaan vinkkejä ensimmäistä kv-rekrytointiaan pohtiville yrityksille.

Aamun keynote-puheenvuorot tarjoavat käytännön vinkkejä työnantajakuvan kehittämiseen. Puhetta seuraa Q&A-sessio ja yleisösuosikiksi muodostunut yrityspaneeli, jossa eri alojen yritysten edustajat keskustelevat omista kokemuksistaan liittyen aamun teemaan.

Talent Boost Breakfast on osa kansallista Talent Boost -toimenpideohjelmaa, ja sen järjestää Turku Science Park Oy, TE-palvelut ja Turun kauppakamari. Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen.