Siirry sisältöön

3/2

Online 3.2.2022

Tule esittelemään ekologinen innovaatiosi saksalaisille tekstiilibrändeille!

Verkostoitumistapahtuma

3.2.2022 klo 11-12 EET

B2B-tapaamiset webinaarin jälkeen

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Heidi Kokki

Advisor, München, Saksa

heidi.kokki (at) businessfinland.fi 

+49 151 7421 4034

 

Sinianna Kuosmanen

Project Coordinator

sinianna.kuosmanen (at) businessfinland.fi

+358 50 527 9212

Tule mukaan esittelemään suomalaisia tekstiili-innovaatioita saksalaisille muotibrändeille ja tekstiilialan ammattilaisille!

Business Finlandin Bio & Circular Finland -ohjelma järjesti syyskuussa 2021 tilaisuuden, jossa esiteltiin konsulttiyhtiö OCO Globalin toteuttaman markkinatutkimuksen tulokset ja suomalaisyritysten monia mahdollisuuksia saksalaisella kestävän tekstiiliteollisuuden markkinalla. Nyt on aika hyödyntää tutkimuksen tuloksia.

Järjestämme tekstiilialan webinaarin ja verkostoitumistilaisuuden, joka on suunnattu saksalaisille alan ammattilaisille. Webinaariin kutsutaan kuulijoiksi brändinomistajia, tekstiilialan yrityksiä sekä alan vaikuttajia ja tärkeimpiä toimijoita Saksasta. Tilaisuuden pääteemana on esitellä suomalaisia tekstiilialan ratkaisuja saksalaisyleisölle sekä sitä, kuinka olemassa olevien innovaatioiden ja ratkaisujen avulla voidaan vähentää tekstiilien aiheuttamaa merkittävää ympäristöjalanjälkeä.

Kutsumme nyt suomalaisia tekstiilialan yrityksiä osallistumaan tilaisuuteen esittelemään kestäviä ratkaisuja saksalaiselle yleisölle sekä b2b-tapaamisiin saksalaisbrändien kanssa. Tapahtuma tuo näkyvyyttä niin suomalaiselle tekstiiliteollisuudelle kuin esiintyville yrityksille saksalaisten avaintoimijoiden parissa. Paikkoja on rajattu määrä ja otamme mukaan yrityksiä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.12.2021 tai paikkojen täytyttyä.

Alamme kontaktoimaan saksalaisia yrityksiä heti ilmoittautumisen sulkeuduttua. Ilmoittautuneet saavat tiedon b2b-tapaamisten yksityiskohdista myöhemmin. Varaathan tapaamisia varten kalenteristasi koko päivän 3.2. Huomioithan, että emme voi taata b2b-tapaamista kaikille osallistujille. Kaikki ilmoittautuneet esittäytyvät kuitenkin yhteisen webinaariosuuden aikana.

Tapahtuma järjestetään englanniksi ja siihen osallistuminen on ilmaista. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Tapahtuman alustava aikataulu

11.00 Tapahtuman avaaminen, yleiskatsaus suomalaiseen kestävään tekstiiliteollisuuteen, Marika Ollaranta, Head of Bio and Circular Finland
11.10 Suomalaiset yritykset esittäytyvät (lyhyt yritysesittely, noin 3min.)
11.40 Saksalaiset yritykset esittäytyvät
11.55 Tilaisuus päättyy
12.00 b2b-osio alkaa