Siirry sisältöön

7/6

Tukholma 7.6.2022

Verkostoitumistilaisuus pakkausyrityksille Tukholmassa

Tule mukaan esittelemään suomalaisia pakkausinnovaatioita ruotsalaisille pakkausalan ammattilaisille!

Ilmoittautuminen

Lisätietoja 

 

Vilma Rissanen
Senior Advisor
Stockholm, Sweden
vilma.rissanen (at) businessfinland.fi
+46 730 281 431

 

Emmi Nahi
Bio & Circular Finland
emmi.nahi (at) businessfinland.fi
+358 50 433 7122

Business Finlandin Bio & Circular Finland -ohjelma järjestää pakkausalan seminaarin ja verkostoitumistilaisuuden Suomen suurlähetystössä Tukholmassa 7. kesäkuuta 2022. Etsimme nyt mukaan Ruotsista kiinnostuneita tai jo siellä toimivia pakkausalan yrityksiä esittelemään ratkaisujaan ja verkostoitumaan ruotsalaisten potentiaalisten asiakkaiden sekä yhteistyökumppanien kanssa. 

Ruotsalaiset osallistujat ovat brändinomistajia, pakkausalan yrityksiä sekä alan vaikuttajia ja tärkeimpiä toimijoita Ruotsista. Tilaisuuden pääteemana on esitellä suomalaisia pakkausalan ratkaisuja ruotsalaisyleisölle sekä kuinka olemassa olevien innovaatioiden ja ratkaisujen avulla voidaan vähentää pakkausten aiheuttamaa ympäristöjalanjälkeä.

Osallistuville suomalaisyrityksille tarjotaan mahdollisuus esitellä yrityksensä ratkaisuja osana virallista seminaariohjelmaa sekä luoda kontakteja ruotsalaisten pakkausalan avaintoimijoiden kanssa seminaariohjelman jälkeisen vapaamuotoisen verkostoitumistilaisuuden aikana. Paikkoja on rajattu määrä ja ilmoittautuminen sulkeutuu 18. huhtikuuta 2022 tai paikkojen täytyttyä.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Business Finland ei kata yritysten matkustamisesta tai majoittumisesta tai muita tapahtumaan liittyviä kustannuksia.