Siirry sisältöön

8/4

Online 8.4.2022

Workshop suomalaisille muovijätehaastetta ratkoville yrityksille

10:00-11:30 EET

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

 

Emmi Nahi
Bio and Circular Finland -ohjelmakoordinaattori
emmi.nahi (at) businessfinland.fi

 

Werner Merzeder
Trade Commissioner, Global Opportunity Leader
werner.merzeder (at) businessfinland.fi
+43 664 308 6037

 

Outi Suomi
Bio and Circular Finland -ohjelmajohtaja
outi.suomi (at) businessfinland.fi

Muovijätteen kasvava määrä ja sen päätyminen luontoon – ja erityisesti meriin – aiheuttaa merkittävän haasteen. Suomen kärkiosaamisalueet, kuten tietotaito muovia korvaavissa biopohjaisissa materiaaleissa, kokonaisvaltaisten prosessien hallinta ja vaativien kierrätysteknologioiden osaaminen, tarjoavat ratkaisuja lukuisiin muovijätteen käsittelyyn ja vähentämiseen liittyviin ongelmiin.

Business Finland valmisteli yhteistyössä alan yritysten kanssa Suomen muovijätehaasteen ratkaisujen tarjoomamateriaalin. Materiaalia hyödynnetään ennen kaikkea Team Finlandin kansainvälisessä verkostossa, ja se on erinomainen väylä saada kansainvälistä näkyvyyttä. Tarjooma tukee Business Finlandin vientitoimien suunnittelua. Kiitämme yrityksiä hyvästä yhteistyöstä mennessä ja odotuksemme ovat korkealla tulevan yhteistyön osalta.

Haluamme kutsua kaikki suomalaiset vientiä kasvattavat yritykset, joilla on ratkaisuja esimerkiksi muovijätteen käsittelyyn, muovin kierrätykseen tai muovin korvaaviin tuotteisiin liittyen virtuaaliseen workshopiin perjantaina 8.4.2022 klo 10-11:30.

Workshopin tavoitteena on määrittää yhteistyössä yritysten kanssa Bio & Circular -ohjelman fokusmarkkinoita sekä niitä toimia, joilla ohjelma voi näitä yrityksiä parhaiten tukea. Nyt on siis hetki päästä vaikuttamaan ohjelman vientipalveluihin ja keskustella kansainvälisen kasvun mahdollisuuksista.

Workshopin isäntänä toimii Itävallassa työskentelevä Trade Commissioner Werner Merzeder, Business Finlandin Bio & Circular -alueen Global Opportunity Leader, jonka työhön kuuluu etsiä markkinamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille globaaleilla markkinoilla. Workshop etenee keskustellen, joten kysymykset ovat lämpimästi tervetulleita. Lisäksi tarjoamme verkostoitumismahdollisuutta juuri Business Finlandin Veturi-rahoituksen saaneen Borealis Polymers Oy:n kanssa. Lue uutinen Borealiksen vihreää siirtymää edesauttavan kumppanuusverkoston kehittämiseksi saamasta rahoituksesta: Kohti vihreää siirtymää uusien veturiyritysten johdolla - Business Finland.

Tilaisuus on englanninkielinen.


Ohjelma

Työpajan tavoite ja tarjoomamateriaalin taustoitusta
Outi Suomi, ohjelmajohtaja, Bio and Circular Finland Program

Potentiaalisten kohdemarkkinoiden ja vientiä tukevien palvelujen esittely
Business Finlandin kansainvälisen verkoston asiantuntijat

Keskustelua yritysten fokusmarkkinoista ja prioriteeteista sekä ohjelman seuraavista askelista viennin tukemiseksi
Werner Merzeder, Global Opportunity Leader, Bio & Circular
Emmi Nahi, ohjelmakoordinaattori, Bio and Circular Finland

Borealis Polymers Oy: Veturi-ohjelmassa kehitettävä ekosysteemikokonaisuus

Toivomme teidän vastaavan muutamaan yrityksenne kansainvälistymiseen ja kohdemarkkinoihin liittyvään kysymykseen ilmoittautumisen yhteydessä. Kysymysten tarkoituksena on auttaa meitä pohjustamaan workshopin sisältöä. Vastaukset eivät tule näkymään muille osallistujille.

Lämpimästi tervetuloa!