Siirry sisältöön

27/4

Online 27.4.2021

USA:n markkinoiden mahdollisuudet - Washingtonin suurlähettilään yrityskahvit

 

Ilmoittaudu 21.4. mennessä osoitteeseen
eeva.korolainen (at) forestindustries.fi.

 

 

Lisätietoja

 

Ms. Ulla Lainio
Commercial Counselor, Region North America (-7 hrs)
Cellular: +1 332 223 0027
Email: ulla.lainio (at) businessfinland.fi

Team Finland USA järjestää yhteistyössä Metsäteollisuus Ry:n kanssa metsäteollisuusaiheiset suurlähettilään yrityskahvit tiistaina 27.4.2021 klo 16.00-17.00 Suomen aikaa. Jos USA:n uuden hallinnon toimintaympäristövaikutukset, elvytyspaketit, markkinat ja suomalaisyrityksille tarjolla olevat kansainvälistymispalvelut kiinnostavat, kannattaa osallistua!

Tilaisuuden ohjelmassa on suurlähettiläs Mikko Hautalan katsaus USA:n poliittisesta ja markkinatilanteesta, tutustuminen Team Finland USA:han ja sovitut yrityspuheenvuorot sekä aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Yrityskahvien tavoitteena on koota Suomen keskeisten vientiteollisuusalojen yrityksiä yhteen keskustelun, tietojen vaihdon ja yhteistyön kehittämisen merkeissä. Metsäteollisuus on Washingtonin yrityskahveilla ensimmäisten joukossa. Aiempi vastaava tilaisuus keskittyi meriteollisuuteen.

Ilmoittautumiset mielellään 21.4. mennessä osoitteeseen eeva.korolainen (at) forestindustries.fi. Ilmoittautuneille lähetetään mainitusta sähköpostiosoitteesta Teams-linkki tilaisuutta edeltävänä päivänä.