Siirry sisältöön

21/1

Berliini 21.-30.1.2022

Grüne Woche 2022

Messe Berlin, Berliini

TAPAHTUMA PERUTTU

Rekisteröinti

Lisätietoja

 

Maarit Kaasinen, tuottaja
maarit (at) kaasinen.fi
+358 50 500 4252

Suomi osallistuu jälleen tammikuussa 2022 Berliinin Grüne Woche -messuille (International Green Week), joka on maailman suurin ruoka-aiheinen elintarvike-, maatalous- ja puutarha-alan tapahtuma, kävijöitä messuilla on 400 000. Business Finlandin Food From Finland -ohjelma koordinoi Suomen osallistumisen yhdessä MTK:n ja MMM:n kanssa.

Suomella on Grüne Wochella 250 neliön maaosasto, jossa on baari, yksittäisten elintarvike- ja juomayritysten esittelypaikat sekä yhteisten esittelijöiden hoitama tuote-esittelytila. Osallistuvien yritysten osalta toivotaan olemassa olevaa valmiutta toimia Saksan markkinoilla.

Food from Finland -ohjelma järjestää IGW 2022 -messujen yhteydessä myös saksalaisille maahantuojille/ammattiostajille suunnatun erillisen kutsuvierastilaisuuden. Tilaisuus toteutetaan yhdessä Suomen suurlähetystön kanssa.

Hinnat

Yrityspaikka (10 päivää): Hinta: 2 800€ + ALV. Yritysedustaja läsnä koko messujen ajan. Hinta sisältää pöytäpaikan, hyllytilan, varastotilan, yrityksen logo/nimigrafiikan sekä sähköt. Yrityksen messutavaroiden rahti ei sisälly hintaan. Erikoistoiveet (mm.jääkaapit, liedet, vesi, AV-välineet, lisägrafiikat) hinnoitellaan erikseen.

Infopaikka (10 päivää): Hinta 1 600€ + ALV. Yritysedustaja ei ole läsnä, vaan tuotteiden esittelyn ja myynnin hoitaa erikseen valittu max. 4-5 yrityksen yhteinen tuote-esittelijä. Hinta sisältää jaetun pöytäpaikan tuotteille, jaetun tuote-esittelijän ja yrityksen logo/nimigrafiikan. Tuotteiden rahti ei sisälly hintaan.

Räätälöity yrityspaikka (10 päivää): Hinta erillisen tarjouksen mukaan

Grüne Wochen nettisivuille