Siirry sisältöön

3/3

Webinaari 3.3.2021

Venäjän verkkokauppa

Webinaari

Rekisteröinti

Lisätietoa:

Esa Wrang, Head of Food from Finland
esa.wrang (at) businessfinland.fi

Food from Finland -ohjelma yhteistyössä Experience Commerce ohjelman, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Suomen Moskovan suurlähetystön ja Pietarin pääkonsulaatin kanssa järjestää webinaarin, mikä tarjoaa mahdollisuuden kuulla parhaita asiantuntijoita, miksi Venäjän verkkokauppamarkkinat ovat yksi nopeimmin kasvavista verkkokaupan markkinoista maailmassa!

Venäjän verkkokauppamarkkinat ovat arvoltaan 30,6 miljardia dollaria vuodessa ja sijoittuvat maailman 9. suurimman markkinan joukkoon. Venäjällä verkkokaupan markkinoiden odotetaan kasvavan huomattavasti nopeammin kuin Yhdysvalloissa tai suurimmissa EU-maissa, kasvua yli 40% tänä vuonna ja 10-15% vuodessa seuraavien viiden vuoden aikana.

Tilaisuuden kieli: Esitykset pidetään pääosin suomeksi.

Kahdenkeskiset tapaamiset

Yrityksillä on mahdollisuus osallistua kahdenkeskisiin tapaamisiin Tree Sixtyn, Flying Lynxin, RusPostExpress by wCargo Oy:n, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin ja Russian eCommerce operaattorin (vahvistuu myöhemmin) kanssa. 

Ohjelma

10:00 – 10:05
Tervetuliaissanat
Esa Wrang, Food from Finland, Business Finland

10:05 – 10:20
Kokemuksia Venäjän verkkokaupasta
Heikki Lempinen, Reima

10:20 – 10:40
Venäjän markkinoiden yleiskatsaus ja mahdollisuudet elintarvikesektorilla: tuotteet joilla on vientilupa Venäjälle, markkinoiden rakenne, pääjakelukanavat, verkkokaupanrooli Venäjällä ja pääoperaattorit. Venäjän Team Finland esittely.
Jukka Huuhtanen, Suomalais-Venäläinen kauppakamari

10:40 – 11:40
Yritysesimerkit:
Treesixty, Mikael Krasnov
Flying Lynx, Marko Kangaskolkka
RusPostExpress by wCargo Oy, Terhi Nykänen
Ozon, Viktor Merkulov

11:40 – 11.50
Kysymyksiä

11:50 – 12:00
Loppusanat
Esa Wrang, Food from Finland, Business Finland