Siirry sisältöön

5/4

Webinaari 5.4.2022

Elintarvikealan vientivalmennus: Suuntamerkkejä tulevaan webinaari

Aika: 5.4.2022 klo 9:00-11:00
Paikka: Teams-webinaari

Rekisteröinti

Lisätietoa

Sari Paavilainen, Business Finland, Food from Finland -ohjelma
sari.paavilainen (at) businessfinland.fi

 

Katja Pethman, Ruokavirasto
katja.pethman (at) ruokavirasto.fi

Varma kevään merkki: Ruokaviraston ja Food from Finland -ohjelman yhteinen elintarvikealan vientivalmennus tulee taas!

Suomen elintarvikealan kansainvälistymistä koskeva strategia ja globaali markkinapotentiaalianalyysi ovat nyt valmistuneet. Kokonaisuus on konkreettinen näkemys Suomen elintarvikeviennin tilasta, tulevaisuuden kehitystarpeista ja markkinoilla vallitsevista mahdollisuuksista.

Tilaisuudessa kuullaan maatalousattaseoiden terveiset Kiinasta, Etelä-Koreasta, Japanista ja Etelä-Afrikasta sekä ajankohtaista viennin rahoituksesta. Mukana asiaa myös kasvipohjaisten tuotteiden markkinamahdollisuuksista ja luomuviennistä.

Ohjelma

Ruokaviraston vientiterveiset
Jaostopäällikkö Tuula Lundén, Ruokavirasto

Missä ovat suomalaisen elintarvikeviennin vahvuudet, kehittämistarpeet ja tulevaisuuden mahdollisuudet?
Ohjelmajohtaja Esa Wrang, Business Finland, Food from Finland -ohjelma
Erikoistutkija Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus

Green Day -konsepti: kasvipohjaiset innovatiiviset tuotteet vientimarkkinoille
Network Lead Annaleena Soult, Business Finland, Food from Finland -ohjelma

Maatalousattaseat elintarvikeviennin tukena maailmalla
Anna-Stiina Antola, Kiina
Juhani Vuento, Etelä-Korea ja Japani
Jenni Kiilholma, Etelä-Afrikka

Hyvä tietää luomuviennistä
Ylitarkastaja Tarja Vanninen, Ruokavirasto

Kestävällä innovaatiolla kasvuun
Business Coach Pirjo Hakanpää, Business Finland


Tervetuloa!