Siirry sisältöön

8/2

Webinaari 8.2.2022

Valmennuspäivä – Amazon FBA Light

Aika: 8.2.2022 klo 9:30-11:30
Paikka: Webinaari

Rekisteröinti

Lisätietoa

Lili Lehtovuori, Business Finland
lili.lehtovuori (at) businessfinland.fi

Amazon FBA Light on helpoin tapa päästä mukaan Saksan suurimmalle online-markkinapaikalle!

Amazon.de vastaa jo yli puolesta Saksan koko verkkokaupan myynnistä ja nostaa koko ajan merkitystään myös päivittäistavarakaupassa.

Food from Finland on yhdessä Dash Retailin ja Teambluen kanssa kehittänyt ns. Amazon FBA Light -mallin, jonka avulla yritys pääsee helposti ja kustannustehokkaasti testaamaan tuotteiden myyntiä Amazonissa.

Webinaarissa tulet kuulemaan Amazonista toimintaympäristönä, Amazon FBA Light -toimintamallista ja yritysten kokemuksia mallista. Lisäksi ohjelmassa on Ruotsin Amazonin puheenvuoro. 

Webinaarin ohjelma

Alkusanat – Lili Lehtovuori, Business Finland
Amazon lukuina ja toimintaympäristönä – Markus Varsikko, Dash Retail
Amazon FBA Light toimintamallin esittely – Markus Varsikko, Dash Retail & Mika Krieger, Teamblue
Paneelikeskustelu – Marko Mikkola, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Eija Wall, Kiantama & Markus Varsikko, Dash Retail
Amazon.se puheenvuoro ja terveiset – Andreas Baller, Head of Marketplace, Amazon Sweden
Loppusanat ja ohje Amazon FBA Light osallistumiseen – Lili Lehtovuori, Business Finland 

Puhujat

Markus Varsikko, Dash Retail Consulting Oy
Markus Varsikko on yksi internetin kaupallisen hyödyntämisen uranuurtajia Suomessa. Yli 20-vuotisen uransa aikana hän on auttanut satoja yrityksiä, Suomessa ja ulkomailla menestymään verkkokaupassa ja markkinapaikoilla. Viimeiset viisi vuotta hänen erityisfokuksenaan on ollut brändien menestyminen Amazonin markkinapaikoilla. Markus on myös kansainvälisesti varsin kysytty kommentaattori Amazonin pohjoismaiseen laajentumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Mika Krieger, Teamblue
Mika Krieger, Teamblue GmbH:n omistaja ja toimitusjohtaja on toiminut jo 20 vuoden ajan suomalaisten tuotteiden viennin edistäjänä asemapaikkanaan Berliini. Viimeisten 10 vuoden ajan pääpaino on ollut erityisesti elintarvikealan tuotteissa. Hän on ollut järjestämässä ja osallistunut lukuisiin Business Finlandin vienninedistämistapahtumiin Saksassa ja hoitanut useita paikallisia asiakassuhteita. Asiakkaisiin lukeutuvat vähittäiskauppa, erikoisliikkeet ja online -shopit.

TEAMBLUE GmbH, suomalais-saksalainen perheyritys, on erikoistunut vesituotteiden pullotukseen ja pohjoismaisten elintarvikkeiden ja juomien maahantuontiin ja jakeluun. Yrityksellä on toimipisteet sekä Berliinissä että keski-Saksassa, Bad Münderissä, lähellä Hannoveria. Berliinin toimipiste vastaa myynnistä ja markkinoinnista sekä lähivarastosta; Bad Münderissä sijaitsee tuotanto ja päävarastotoiminnot.

Tervetuloa!