Siirry sisältöön

10/12

Webinaari 10.12.2020, 10.00-12.00

EUTI kouluttaa: Mikä on Horisontti Eurooppa -ohjelma?

Aika: 10.00-12.00

ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN SULKEUTUU VIIMEISTÄÄN 8.12. KLO 16:00 TAI KUN 250 OSALLISTUJAN ENIMMÄISMÄÄRÄ ON TÄYTTYNYT. .

 

Lisätietoja

horisontti2020 (at) businessfinland.fi

Ensi vuonna käynnistyy EU:n uusi tutkimusta ja innovointia rahoittava Horisontti Eurooppa -ohjelma. EUTI perehdyttää Sinut ohjelmaan, sen mahdollisuuksiin ja osallistumistapoihin.

Horisontti Eurooppa -webinaarisarjamme starttaa joulukuussa. 

Tässä ensimmäisessä webinaarissa tarjoamme kokonaiskuvan ohjelmasta, sen rakenteesta ja toimintatavoista. Lisäksi esittelemme tarjolla olevat julkiset  neuvontapalvelut Suomessa. Perehdyttäjinä toimivat Business Finlandista Elina Holmberg, EU-yhteistyön johtaja, ja Eija Auranen, EUTI-yhteystoimiston vetäjä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Lähdemme liikkeelle perustason tiedoista, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai osaamista EU:n T&I-rahoituksen hakemisesta tai projektiosallistumisesta.

Tilaisuus on suomenkielinen, ja se toteutetaan MS Teams -sovelluksella.

Perehdytykseen mahtuu mukaan 250 osallistujaa! Kun osallistujamäärä on täyttynyt suljemme ilmoittautumisen.

Ei hätää, jos et nyt mahtuisikaan mukaan: Järjestämme tämän perehdytyksen uudelleen ensi vuoden tammikuussa. Ilmoitamme siitä myöhemmin sekä näillä sivuilla että some-kanavillamme.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

EUTI

Huom! Webinaarisarjamme jatkuu 14.12, jolloin keskitymme osallistumisen periaatteisiin ja mahdollisuuksiin eli siihen, miten pääset mukaan hyödyntämään Horisontti Eurooppaa. Tästä julkaisemme tarkemmat tiedot marraskuun loppupuolella.

EUTI on Business Finlandissa toimiva kansallinen EU:n puiteohjelmien yhteystoimisto. Se tarjoaa maksuttomia julkisia neuvontapalveluja EU:n tutkimuksen ja innovoinnin ohjelmista kiinnostuneille.