Siirry sisältöön

1/12

Virtuaalinen 1.-2.12.2020

The Future of Food Conference 2020

Eurooppalainen, EIT Foodin järjestämä The Future of Food Conference 2020 -tapahtuma kokoaa laajasti osallistujat elintarvikealan ja ruokatuotannon arvoketjuista yhteiseen keskusteluun tulevaisuuden trendeistä ja innovoinnin painopistealueista YK:n kestävän kehityksen tavoitteet huomioiden.

Ensimmäisenä päivänä ohjelmassa on esillä kuluttajien rooli EU:n Farm to Fork -strategian käytännön jalkautuksessa ja se, kuinka innovaatiot voidaan valjastaa auttamaan strategian tavoitteiden saavuttamisessa. Kestävät ruokajärjestelmät, ruokamerkinnät sekä koulutus- ja osaamistarpeisiin vastaaminen alkutuotannon tasolta lähtien kuuluvat myös päivän teemoihin.

Toisena päivänä tarkastellaan tulevaisuuden ruokatuotannon mahdollisuuksia sekä investointitarpeita innovaatioiden, yrittäjyyden ja koulutuksen saralla. Covid-19 -kriisin jälkeinen Euroopan elpymissuunnitelma ja resilienssin lisääminen ruokajärjestelmissä ovat myös päivän keskustelujen kohteena.