Siirry sisältöön

13/7

Webinaari 13.-16.7.2020

Webinaari: 3D-tulostus ja sen vaikutus immateriaalioikeuksiin

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Tapahtuman nettisivuilla

Euroopan unionin immateriaalioikeuksien virasto (the European Union Intellectual Property Office, EUIPO) ja Euroopan patenttivirasto järjestävät yhdessä 13.-16.7.2020 virtuaalitapahtuman ”3D-tulostus ja sen vaikutus immateriaalioikeuksiin”.

3D-tulostus mullistaa toimialoja jalkineista aina avaruusteollisuuteen. Kuten muut nopeasti kehittyvät teknologiat, myös 3D-tulostus tuo uusia haasteita immateriaalioikeuskäytäntöihin. Helpottaakseen operointia tässä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, tapahtuman puhujat ja panelistit jakavat webinaarissa asiantuntemustaan ja kannustavat avoimeen ja antoisaan keskusteluun niin toimialojen, yritysten, tutkijoiden, päätöstentekijöiden kuin IP-asiantuntijoiden kesken.

Ohjelma jakautuu neljälle päivälle, joista jokainen sisältää lyhyen online istunnon. Tapahtuma on ilmainen ja voit vapaasti valita, kuinka moneen istuntoon haluat osallistua. Ilmoittautuminen vaaditaan. Tutustu tarkempaan aikatauluun sekä puhujiin ja panelisteihin tapahtuman esitteestä. Tapahtuma on englanninkielinen.

Ilmoittautumien ja lisätietoja tapahtuman nettisivulla.