Siirry sisältöön

11/5

Webinaari 11.5.2021, 10:00-11:00

EUTI kouluttaa: Horisontti Euroopan hakemuslomake haltuun

Teams-webinaari

Ilmoittautuminen

Lisätietoa

EUTI (at) businessfinland.fi

 

Koulutus on suomenkielinen.
Esitykset nauhoitetaan ja tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen.

EUTIn tarjoama Horisontin ABC etenee. Tässä neljännessä osassa perehdymme keskeisimpien hankemuotojen (RIA, IA) hakemuslomakkeisiin.

Ensimmäinen askel menestyksekkääseen Horisontti Eurooppa  -hakemukseen on tutustua ennakkoon hakulomakkeisiin. Niiden rakenne, logiikka ja vaatimukset ovat samat kaikille rahoituksesta kilpaileville projekteille. Mitä kysytään Part A ja Part B -osioissa, mitä liitteitä tarvitaan vai tarvitaanko, mikä ihme on Ethics self-assessment tai mikä on hakemuksen maksimi sivumäärä?

Näihin kysymyksiin, ja paljon muuhunkin, teille ovat vastaamassa Petri Kanninen Aalto-yliopistosta ja Kaisa Ainala EUTIsta.

Pidämme tämän Teams-webinaarin suomeksi. Nauhoitamme esitykset, joten voit katsoa tallenteet esitysaineistojen kanavaltamme myöhemminkin.

Hakemuslomakkeet löydät komission Funding & Tenders -osallistujaportaalista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.

#EUTIkouluttaa #HorisonttiEurooppa #HorisontinABC