Siirry sisältöön

22/4

webinaari 10:00-11:00

EUTI kouluttaa: Horisontti Euroopan hankemuodot

Teams-webinaari

ilmoittautuminen

Lisätietoa

EUTI (at) businessfinland.fi

 

Koulutus on suomenkielinen.
Esitykset nauhoitetaan, ja tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen.

EUTIn tarjoama Horisontin ABC -erehdytys etenee. Tässä kolmannessa osassa tutkailemme ohjelman eri hankemuotoja (tai projektimuotoja, hanketyyppejä, rahoitusinstrumentteja – you name it!). 

Jokainen Horisontti Euroopan hakuihin osallistuja joutuu tähän paneutumaan, hankemuoto kun kertoo sen, millaista toimintaa kyseisen tyyppisessä hankkeessa rahoitetaan, mitkä ovat EU:n rahoituksen korvaustasot ja joskus jopa sen, minkälainen organisaatio voi olla rahoituksen hakijana. 

Hankemuotoja on useita, siksi tässä koulutuksessa perehdymme niistä keskeisimpiin (RIA, IA ja CSA eli konsortiohankkeiden tyypit). Aihetta alustavat Kaisa Ainala ja Eija Auranen EUTIsta. 

Pidämme tämän Teams-webinaarin suomeksi. Nauhoitamme esitykset, joten voit katsoa tallenteet esitysaineistojen kanavaltamme myöhemminkin.

Tarkemmat kuvaukset kaikista hankemuodoista löydät sekä työohjelmasta (Work Programme) että sen General Annexes -liitteestä. Työohjelmat löydät komission Funding & Tenders -osallistujaportaalista, kunhan ne on virallisesti hyväksytty ja siten julkistettavissa.  General Annexes vv. 2021-2022 -liitedokumentti on jo ladattu portaaliin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
EUTI

Kannattaa tutustua

Komission Funding & Tenders -osallistujaportaali

General Annexes 2021-2022

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.

#EUTIkouluttaa  #HorisonttiEurooppa  #HorisontinABC