Siirry sisältöön

26/1

Webinaari 26.1.2021, 13:00-15:00

EUTI kouluttaa: Mikä on Horisontti Eurooppa -ohjelma?

Ilmoittautuminen sulkeutuu 24.1.2021 klo 16 
tai kun osallistujien enimmäismäärä 300 täyttyy.

 

Huom!

Webinaari nauhoitetaan, ja tallenne on katsottavissa 2 viikon ajan webinaarin jälkeen.

 

ilmoittautuminen

Lisätietoja

horisontti2020 (at) businessfinland.fi

 

EU:n uusi Horisontti Eurooppa -ohjelma rahoittaa kaikkiaan 95 miljardilla eurolla tutkimus- ja innovaatioprojekteja seitsemän vuoden aikana. Ensimmäiset rahoitushaut avautuva keväällä 2021.

Jos et tunne ohjelmaa etkä tiedä, mitä mahdollisuuksia se voisi sinulle tarjota, tule webinaariimme mukaan. Me EUTIssa perehdytämme sinut ohjelmaan, sen mahdollisuuksiin ja osallistumistapoihin.

Tarjoamme sinulle kokonaiskuvan ohjelmasta, sen rakenteesta ja toimintatavoista. Lisäksi esittelemme tarjolla olevat maksuttomat neuvontapalvelut Suomessa. Perehdyttäjinä toimivat Business Finlandista EU-yhteistyön johtaja Elina Holmberg ja EUTI-yhteystoimiston vetäjä Eija Auranen.

Tilaisuus on toisto joulukuussa 2020 pidetystä tilaisuudesta!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Lähdemme liikkeelle perustason tiedoista, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai osaamista EU:n T&I-rahoituksen hakemisesta tai projektiosallistumisesta.

Tilaisuus on suomenkielinen, ja se toteutetaan MS Teams -sovelluksella. Mukaan mahtuu 300 osallistujaa. Kun enimmäismäärä on täyttynyt suljemme ilmoittautumisen, kuitenkin viimeistään 24.1. klo 16.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

EUTI

 

EUTI on Business Finlandissa toimiva kansallinen EU:n puiteohjelmien yhteystoimisto. Se tarjoaa maksuttomia julkisia neuvontapalveluja EU:n tutkimuksen ja innovoinnin ohjelmista kiinnostuneille.