Siirry sisältöön

16/6

webinaari 10:00-11:00

EUTI kouluttaa: Miten löytää kumppaneita ja päästä mukaan EU-projektiin?

Teams-webinaari

ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen on avoinna webinaarin alkuun asti.

 

Lisätietoja

EUTI (at) businessfinland.fi 

Oletko ihan uusi tekijä EU-kuvioissa ja ihmettelet, mistä löytäisit konsortioita, jotka suunnittelevat yhteistyötä ja projekteja, tai miten voisit saada kumppaneita työstämään kanssasi projekti-ideaa?  

Tämän konstikkaan aiheen otamme rohkeasti käsittelyyn näin uuden Horisontti Eurooppa -ohjelman käynnistyessä. Emme voi luvata tyhjentäviä vastauksia kysymyksiin tai kattavan keinovalikoiman katsausta. Pyrimme kuitenkin antamaan sinulle vinkkejä ja ehdotuksia, kuinka toimia ja mitä keinoja ja kanavia voisit hyödyntää. Verkottumismahdollisuuksista meillä ovat esittelyssä  Enterprise Europe Network sekä Crowd Helix -yhteistyöalusta. 

Aiheeseen paneutuvat Eija Auranen, EUTI-toimiston päällikkö Business Finlandista, Hanna Riski, Enterprise Europe Network -verkoston koordinaattori Business Finlandista, sekä Hanna Honkanen, tutkimusrahoituksen asiantuntija Turun yliopistosta.

Webinaari on suomenkielinen. Nauhoitamme esitykset, ja tallenteen julkaisemme tilaisuuden jälkeen Horisontti Eurooppa -sivuston Esitysaineistoissa

Lämpimästi tervetuloa mukaan - olitpa sitten EU-yhteistyössä vasta-alkaja tai jo kokeneempi tekijä!

EUTI