Siirry sisältöön

10/11

verkkotapahtuma 10.11.2021

Horisontti Euroopan avaruustutkimuksen verkottumistapahtuma

on-line

lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tartu kiinni tähän tilaisuuteen verkottua potentiaalisten avaruuskentän toimijoiden kanssa ja olet mukana rakentamassa konsortioita EU:n Horisontti Euroopan projektiyhteistyöhön.

Horisontti Eurooppa -ohjelman avaruustutkimuksen kokonaisuuteen sisältyy kehitystyö EU:n avaruusohjelmien (EUSPA: Copernicus, EGNOS ja Galileo, SST, GOVSATCOM) tarpeisiin sekä eurooppalaisen avaruusteollisuuden kilpailukyvyn kehittäminen. Tärkeitä aiheita ovat pk-yritysten tukeminen, avaruustiede ja esimerkiksi kvanttitekniikan käyttö satelliittitietoliikenteessä.

EU hakee synergioita avaruustoiminnan ja turvallisuus- ja puolustustutkimuksen välille, jolloin painopisteinä ovat kyberturvallisuus, drone-lennokit ja avaruuslentojen lennonjohto.

Tämä verkottumistilaisuus on osallistujille maksuton, ja se toteutetaan verkkotapahtumana. Ilmoittautuminen vaaditaan viimeistään 9.11.2021.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset tapahtumasivulla.

Lue lisää Horisontti Euroopan Klusteri 4 -kokonaisuudesta Digitaalitalous, teollisuus ja avaruus näiltä suomenkielisiltä Horisontti Eurooppa -sivuilta.