Siirry sisältöön

25/10

Verkkotapahtuma 25.-27.10.2021

Horisontti Euroopan infopäivät ja verkottumistilaisuus: Elintarvikkeet, Biotalous, Luonnonvarat, Maatalous ja Ympäristö (Klusteri 6)

Virtuaalitapahtuma

Euroopan komissio järjestää Horisontti Eurooppa -ohjelmassa vuoden 2022 Klusteri 6 -hakuihin keskittyvän kaksipäiväisen infotilaisuuden 25.-26.10.2021. Lisäksi heti perään 27.10.2021 järjestää Horisontti Euroopan kansainvälinen verkosto kaikille avoimen verkottumistilaisuuden, josta saatat löytää uusia yhteistyökumppaneita näihin EU-projekteihin.

Komission infopäivillä on tiedossa runsaasti asiaa hakujen sisällöistä, hakemisesta ja projekteille asetetuista vaatimuksista. Komission asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin, joten nyt kannattaa tulla kuulolle saamaan hakuaiheita koskevaa tietoa suoraan sen alkulähteiltä!

Osallistuminen infopäiviin edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumislinkki ja tarkemmat tiedot komission sivuilla.

Verkostoidu, etsi kumppaneita ja tule huomatuksi

Mikäli haluat mukaan EU-yhteistyöhön tai etsit uusia kumppaneita rakentamaan konsortiota oman projekti-ideasi ympärille, kannattaa ilmoittautua infopäiviä seuraavaan verkottumistilaisuuteen 27.10.2021! Tee oma profiilisi, ole aktiivinen ja tutustu muiden esittelyihin ja sovi tapaamisia. Näin luot itsellesi yhteistyön edellyttämiä verkostoja.

Ilmoittaudu mukaan verkottumistilaisuuden sivuilla.  

Lisätietoa Klusteri 6 -kokonaisuudesta ja suomalaiset yhteyshenkilöt löydät suomenkielisiltä Horisontti Eurooppa -verkkosivuiltamme Klusteri 6 – Elintarvikkeet, biotalous, luonnonvarat, maatalous ja ympäristö.