Siirry sisältöön

7/12

verkkotapahtuma 7.-8.12.2021

Horisontti Euroopan infopäivä ja verkottumistilaisuus: kulttuuri, luovuus ja osallisuutta edistävä yhteiskunta (klusteri 2)

Virtuaalitapahtuma

Lisätietoa ja ohjelma

Euroopan komissio järjestää vuoden 2022 hakuihin keskittyvän infopäivän. Tiedossa on paljon asiaa hakujen sisällöistä, hakemisesta ja projekteille asetetuista vaatimuksista.

Osallistujat voivat esittää kysymyksiä suoraan komission asiantuntijoille, joten nyt kannattaa olla mukana ja hakea vastauksia epäselviltä tuntuviin kysymyksiin!

Osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista. Tarkemmat tiedot ja ohjelman komissio julkaisee infopäivän sivuilla.

Verkostoidu, etsi kumppaneita ja tule löydetyksi

Jos haluat mukaan EU-yhteistyöhön tai etsit uusia kumppaneita rakentamaan konsortiota oman projekti-ideasi ympärille, kannattaa ilmoittautua infopäivää seuraavaan verkottumistilaisuuteen! Tee oma profiilisi, ole aktiivinen ja tutustu muiden esittelyihin ja sovi tapaamisia. Näin luot itsellesi yhteistyön edellyttämiä verkostoja.

Lisätietoa Horisontti Euroopan Kulttuuri, luovuus ja osallisuutta edistävä yhteiskunta -klusterista löydät suomenkielisiltä Horisontti Eurooppa -verkkosivuiltamme.