Siirry sisältöön

1/9

webinaari 14:00-16:00

Horisontti Eurooppa -hakuinfo: Elintarvikkeet, biotalous, luonnonvarat, maatalous ja ympäristö (klusteri 6)

Teams-webinaari

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Jaana Lehtimäki

Kansallinen yhteyshenkilö (NCP)
Suomen Akatemia
jaana.lehtimaki (at) aka.fi

 

Horisontti Eurooppa -ohjelman seuraavat ”Elintarvikkeet, biotalous, luonnonvarat, maatalous ja ympäristö” -klusterin (klusteri 6) haut avautuvat lokakuussa. Klusteri 6:n kautta rahoitetaan toimia, joiden tavoitteena on edistää luonnonvarojen suojelua, ennallistamista ja kestävää käyttöä sekä vahvistaa elintarvike- ja ravitsemusturvaa ja kestäviä ruokajärjestelmiä. Erityisesti tavoitteena on edistää siirtymistä vähähiiliseen ja resurssitehokkaaseen kiertotalouteen.

Webinaarissa kerromme vuoden 2022 hauista, jotka liittyvät ruokajärjestelmään (Destination 2: Fair, healthy and environmentally-friendly food systems from primary production to consumption) sekä kierto- ja biotalouteen (Destination 3: Circular economy and bioeconomy sectors). Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Voit tutustua hakuihin etukäteen komission Funding & Tenders -osallistujaportaalista löytyvästä työohjelmasta.   

Webinaari toteutetaan MS Teamsin välityksellä. Tilaisuus on suomenkielinen (kalvot ovat englanninkieliset). Esitykset nauhoitetaan, ja tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen.

Tervetuloa!
Suomen kansalliset NCP:t (Klusteri 6)

*NCP (National Contact Point) on Horisontti Euroopan temaattisten työohjelmien ja hakujen substanssiasiantuntija.

Lue lisää "Ruoka, biotalous, luonnonvarat, maatalous sekä ympäristö" -klusterista suomenkielisiltä horisonttieurooppa.fi -verkkosivuilta.