Siirry sisältöön

17/6

webinaari 13:00-14:15

Horisontti Eurooppa -hakuinfo: biodiversiteettiin liittyvät haut ja eurooppalainen kumppanuus (klusteri 6)

Teams-webinaari

ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Jaana Lehtimäki, Kansallinen yhteyshenkilö (NCP)

jaana.lehtimaki (at) aka.fi

Suomen Akatemia

Horisontti Eurooppa -ohjelman ensimmäiset ”Elintarvikkeet, biotalous, luonnonvarat, maatalous ja ympäristö” -klusterin (klusteri 6) haut avautuvat pian. 

Horisontti Eurooppa -ohjelman globaalien haasteiden "Ruoka, biotalous, luonnonvarat, maatalous sekä ympäristö" -klusterista rahoitettavien toimien tavoitteena on edistää luonnonvarojen suojelua, ennallistamista ja kestävää käyttöä sekä vahvistaa elintarvike- ja ravitsemusturvaa ja kestäviä ruokajärjestelmiä. Tavoitteena on myös edistää siirtymistä vähähiiliseen ja resurssitehokkaaseen kiertotalouteen, hillitä ilmastonmuutosta sekä vähentää ympäristön pilaantumista. Lisäksi pyritään löytämään keinoja alueiden kestävään ja tasapainoiseen kehitykseen sekä kestävyyttä tukevien hallintomallien käyttöön.

Nyt järjestettävässä webinaarissa kerromme työohjelmaluonnoksen vuoden 2021 hauista, jotka liittyvät luonnon monimuotoisuuteen ja ekosysteemipalveluihin (Destination 1: Biodiversity and ecosystem services ) sekä eurooppalaiseen biodiversiteettikumppanuuteen (European partnership rescuing biodiversity to safeguard life on Earth).

Webinaari toteutetaan MS Teams:in välityksellä ja se tallennetaan. Tilaisuus on suomenkielinen (kalvot ovat englanninkieliset). Kalenterikutsu ja Teams-linkki tilaisuuteen lähetetään osallistujille tapahtumapäivänä.

Tervetuloa!

Suomen kansalliset NCP:t (klusteri 6)*

*NCP (National Contact Point) on Horisontti Euroopan temaattisten työohjelmien ja hakujen substanssiasiantuntija.