Siirry sisältöön

23/8

webinaari 14:00-15:00

Kysy mitä vaan Horisontista!

Teams-webinaari

Ennakkoilmoittautumista ei vaadita. 

Tule mukaan linjoille tästä Teams-linkistä.

 

Lisätietoja

EUTI (at) businessfinland.fi

Agendallamme on mitä vaan, mikä liittyy EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmaan, sen toimintaan ja osallistumismahdollisuuksiin.

Mitään etukäteen suunniteltua varsinaista ohjelmaa meillä ei ole, vaan keskustelutunti rakentuu puhtaasti osallistujien esiinnostamiin asioihin. Jos siis ihmettelet tai haluat varmistuksen esimerkiksi hakemuksen valmisteluun, hakuprosessiin, konsortion kokoonpanoon tai vaikkapa budjetointiin ja hakemusten arviointiin liittyvään epäselvyyteen, tule mukaan. Me – tai joku muu keskusteluun osallistuja – saatamme tietää vastauksenkin. Ainakin lupaamme selvittää asiaa ja etsiä vastauksia jälkikäteen.

Keskustelua voimme käydä sekä suomeksi että englanniksi osallistujien toiveiden mukaan.

Emme pyydä ennakkoilmoittautumisia, vaan voit osallistua keskusteluun oheisen Teams-linkin kautta (löydät linkit vasemmalta palstalta).  Sen sijaan toivomme sinun lähettävän meille jo ennakkoon kysymyksesi, niin meillä on paremmat mahdollisuudet antaa sinulle vastaus keskustelutilaisuudessa. Kysymyksesi voit lähettää sähköpostiimme: EUTI (at) businessfinland.fi tai vaikka lähettämällä meille viestiä somekanavillamme. 

Lämpimästi tervetuloa kysymään mitä vaan!
EUTI