Siirry sisältöön

29/9

Verkkotapahtuma 14:00-15:00

Kysy mitä vaan Horisontista!

Teams-webinaari

Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.

Tule mukaan linjoille tästä Teams-linkistä

 

Lisätietoja

EUTI (at) businessfinland.fi

Agendallamme on mitä vaan, mikä liittyy EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmaan, sen toimintaan ja osallistumismahdollisuuksiin.

Etukäteen suunniteltua ohjelmaa meillä ei ole, vaan keskustelutunti rakentuu osallistujien esiin nostamiin asioihin. Jos siis ihmettelet tai haluat varmistuksen esimerkiksi hakemuksen valmisteluun, hakuprosessiin, konsortion kokoonpanoon tai vaikkapa budjetointiin ja hakemusten arviointiin liittyvään epäselvyyteen, tule mukaan. Me – tai joku muu keskusteluun osallistuja – saatamme tietää vastauksenkin. Ainakin lupaamme selvittää asiaa ja etsiä vastauksia jälkikäteen.

Keskustelua voimme käydä sekä suomeksi että englanniksi osallistujien toiveiden mukaan.

Emme pyydä ennakkoilmoittautumista, vaan voit osallistua keskusteluun oheisen Teams-linkin kautta (löydät linkit vasemmalta palstalta). Sen sijaan voit lähettää meille jo ennakkoon kysymyksesi, niin meillä on paremmat mahdollisuudet antaa sinulle vastaus keskustelutilaisuudessa. Kysymyksesi voit lähettää sähköpostiimme: EUTI (at) businessfinland.fi tai lähettämällä meille viestiä somekanavillamme.

Lämpimästi tervetuloa kysymään mitä vaan!
EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.