Siirry sisältöön

25/8

webinaari 13:00-14:30

Horisontin ABC: Kustannukset & budjetointi

Teams-webinaari

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautuminen on avoinna webinaarin alkuun asti.

Koulutus on suomenkielinen.
Esitykset nauhoitetaan, ja tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen.

 

Lisätietoja

EUTI (at) businessfinland.fi

Oletko ihan uusi tekijä EU-hankkeiden maailmassa ja mietit miten Horisontti-hankkeiden budjetti tehdään? Mitä ovat suorat tai epäsuorat kustannukset? Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon hakemusvaiheessa tai esimerkiksi millaisista eri kustannuskategorioista budjetti rakentuu? 

Osallistumalla webinaariimme saat perustiedot Horisontti-hankkeiden kustannuksista ja budjetoinnista. Lisäksi saat vinkkejä ja neuvoja, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon hankkeiden hakemusvaiheessa. Keskitymme tässä webinaarissa konsortiohankkeisiin (RIA/IA) ja Marie Sklodowska-Curie -hankkeisiin. 

Aiheeseen paneutuvat Legal&Financial NCP Sari Federley EUTI:sta sekä asiantuntija Salla Kotakorva Tampereen yliopiston tutkimuspalveluista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.

NCP (National Contact Point) on Horisontti Euroopan temaattisten työohjelmien ja hakujen substanssiasiantuntija.