Siirry sisältöön

7/5

Webinaari 7.5.2021, 10:00-12:00

Horisontti Eurooppa -hakuinfo: Elintarvikkeet, biotalous, luonnonvarat, maatalous ja ympäristö (klusteri 6)

Aika: 10:00-12:00

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Jaana Lehtimäki
Kansallinen yhteyshenkilö (NCP)
Suomen Akatemia
jaana.lehtimaki (at) aka.fi

Horisontti Eurooppa -ohjelman ensimmäiset ”Elintarvikkeet, biotalous, luonnonvarat, maatalous ja ympäristö” -klusterin (klusteri 6) haut avautuvat pian. Klusteri 6:n kautta rahoitetaan toimia, joiden tavoitteena on edistää luonnonvarojen suojelua, ennallistamista ja kestävää käyttöä sekä vahvistaa elintarvike- ja ravitsemusturvaa ja kestäviä ruokajärjestelmiä. Erityisesti tavoitteena on edistää siirtymistä vähähiiliseen ja resurssitehokkaaseen kiertotalouteen.

Nyt järjestettävässä webinaarissa kerromme työohjelmaluonnoksen vuoden 2021 hauista, jotka liittyvät ruokajärjestelmään (Destination 2: Fair, healthy and environmentally-friendly food systems from primary production to consumption ) sekä kierto- ja biotalouteen (Destination 3: Circular economy and bioeconomy sectors ). Samalla kuvaamme yhteiskuntatieteiden ja humanististen alojen merkitystä ko. hauissa.

Käymme tilaisuudessa läpi myös klusteri 6:n kannalta relevantteja EU-strategioita ja siihen liittyviä missioita ja Eurooppalaisia kumppanuuksia sekä esittelemme lyhyesti EUTI:n ja NCP:n hakijoille tarjoamia palveluita.

Webinaari toteutetaan MS Teams:in välityksellä. Tilaisuus on suomenkielinen (kalvot ovat englanninkieliset).

Tervetuloa!

Suomen kansalliset NCP:t (Klusteri 6)

*NCP (National Contact Point) on Horisontti Euroopan temaattisten työohjelmien ja hakujen substanssiasiantuntija.

Lue lisää "Ruoka, biotalous, luonnonvarat, maatalous sekä ympäristö" -klusterista EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI:n sivuilta.