Siirry sisältöön

29/3

virtuaalitilaisuus 13:00-14:00

PERUTTU EIC Accelerator -hakemusten arviointi – mitä opittavaa Horisontin ensimmäiseltä vuodelta?

Teams-webinaari


Tapahtuma on peruttu. 


Lisätietoja


HEINI GÜNTHER, EIC NCP
Business Finland
heini.gunther (at) businessfinland.fi


Horisontti Euroopan yhteystoimisto EUTI
EUTI (at) businessfinland.fi

Horisontti Eurooppa -ohjelman uutuus EIC Accelerator -rahoitus tarjoaa mittavia mahdollisuuksia kansainväliseen kasvuun tähtääville pk-yrityksille.

Nyt kun ohjelman ensimmäinen vuosi on takana ja EIC Accelerator -hakemustenkin arvioinnit  on saatu toteutettua, on kiinnostavaa ja hyödyllistä perehtyä asiantuntijoiden voimin siihen, mihin seikkoihin arvioinnissa kiinnitettiin huomiota ja mitä hakemusten valmistelijat voisivat niistä ottaa opiksi. 

Arvioinnin toteutusta ja tuloksia sekä hakijoiden saamaa ja ehkäpä antamaakin palautetta ovat esittelemässä EIC Accelerator -rahoituksen asiantuntijat Business Finlandista Elina Holmberg, EU-yhteistyön johtaja, ja Heini Günther, Horisontti Euroopan ohjelmapäällikkö ja EIC NCP-yhteyshenkilö.

Tilaisuus on suomenkielinen, ja se toteutetaan Teamsin välityksellä virtuaalisesti. Esitykset nauhoitetaan.

Ilmoittautuminen avautuu maaliskuussa. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään ennakkoon kysymyksesi esiintyjille tai vaikkapa jakamaan kokemuksiasi EIC Accelerator -hauista ja -arvioinnista. 

Lämpimästi tervetuloa!


National Contact Point eli NCP
on Horisontti Euroopan temaattiselle kokonaisuudelle nimetty kansallinen yhteyshenkilö. NCP tarjoaa maksutonta neuvontaa ja opastusta esimerkiksi työohjelmasta, hauista, budjetoinnista sekä osallistumisehdoista ja tarvittavista sopimuksista. Suomessa NCP-yhteyshenkilöt työskentelevät Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa.