Siirry sisältöön

17/5

Virtuaalitilaisuus 17.-18.5.2022

EU:n missioiden infopäivät

Webinaari
Tilaisuus on englanninkielinen. 

Lisätietoja ohjelmasta

Missiot ovat uudenlainen toimintakonsepti EU:n tutkimuksen ja innovoinnin ohjelmassa Horisontti Euroopassa. Euroopan komissio järjestää toukokuussa missioiden infopäivät, jossa esitellään missioiden 2021–2022 työohjelmaan tehtyjä muutoksia sekä uusia rahoitushakuja.

Missiot on muodostettu viiden laajan teeman ympärille: ilmastonmuutokseen sopeutuminen; syöpämissio; terveet meret, rannikko- ja sisävedet; hiilineutraalit ja älykkäät kaupungit; maaperän terveys ja ruoka.

Komission infotilaisuus on suunnattu kaikille EU:n missioiden sisällöstä, rahoitushauista ja aikatauluista kiinnostuneille toimijoille. Tilaisuus järjestetään verkossa eikä siihen edellytetä ennakkoilmoittautumista.

Tutustu ja osallistu

Löydät infopäivien ohjelman ja pääset seuraamaan webinaareja Euroopan komission sivuilla.

Verkostoidu 19.5. tapahtumassa

Jos haluat mukaan EU-yhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortiota, kannattaa ilmoittautua EU:n missioiden infopäivää seuraavaan verkottumistilaisuuteen! Tee oma profiilisi, ole aktiivinen ja tutustu muiden esittelyihin ja sovi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Ilmoittaudu mukaan verkostoitumistapahtuman sivuilla. 

Horisontti Euroopan NCP-yhteyshenkilöt opastavat Suomessa EU:n tutkimuksen ja innovoinnin hauista kiinnostuneita. Löydät NCP-yhteyshenkilöiden yhteystiedot Business Finlandin sivuilla