Siirry sisältöön

15/3

virtuaalitilaisuus 13:00-14:00

EUTI kouluttaa: Konsortiohakemusten arviointi – mitä opittavaa Horisontin ensimmäiseltä vuodelta?

Teams-webinaari

ilmoittaudu mukaan

 

Lisätietoja


EUTI (at) businessfinland.fi


PEKKA RANTALA
+358 50 396 2922
pekka.rantala (at) businessfinland.fi


HEINI GÛNTHER
+358 40 502 0042 
heini.gunther (at) businessfinland.fi

Horisontti Euroopan ensimmäinen vuosi on takana ja ensimmäisten hakujen arvioinnit on saatu toteutettua. Tilaisuudessa käymme läpi konsortio- eli yhteistyöhakemusten arviointia ja arviointiraporttien kommentteja. Esimerkkeinä nostamme esille Horisontti Euroopan klusterin 4 "Digitalisaatio, teollisuus, avaruus" sekä klusterin 5 "Ilmasto, energia, liikkuvuus".

Jos aiot osallistua seuraaviin hakuihin ja olet jo valmistelemassa hakemusta, sinun kannattaa ehdottomasti osallistua. Saat varmasti hyödyllistä tietoa arvioinnista, arviointiprosessista ja ennen kaikkea, millaisiin vahvuuksiin ja heikkouksiin arvioijat ovat erityisesti kiinnittäneet huomiota.

Arviointituloksia ja arviointiraporteissa annettuja palautteita ovat esittelemässä Horisontti Euroopan kansalliset NCP-yhteyshenkilöt Pekka Rantala ja Heini Günther Business Finlandista.

Tilaisuus on suomenkielinen, ja se toteutetaan Teamsin välityksellä virtuaalisesti. Esitykset nauhoitetaan.

Ilmoittaudu mukaan viereisen palstan linkin kautta. 

Lämpimästi tervetuloa!

National Contact Point eli NCP on Horisontti Euroopan temaattiselle kokonaisuudelle nimetty kansallinen yhteyshenkilö.  NCP tarjoaa maksutonta neuvontaa ja opastusta esimerkiksi työohjelmasta, hauista, budjetoinnista sekä osallistumisehdoista ja tarvittavista sopimuksista. Suomessa NCP-yhteyshenkilöt työskentelevät Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa.