Siirry sisältöön

25/1

virtuaalitilaisuus 13:00-14:00

EUTI kouluttaa: Kansainvälinen yhteistyö Horisontti Euroopassa

Teams-webinaari

ilmoittautuminen


Lisätiedot

EUTI (at) businessfinland.fi 

Kansainvälinen yhteistyö viittaa EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmassa siihen, ketkä voivat EU-jäsenmaiden lisäksi osallistua projekteihin. Perussääntö on se, että kumppanit mistä maasta tahansa voivat olla mukana projekteissa, tosin joitakin rajoituksia tähän perussääntöön on. Sen sijaan osallistumisoikeus ei suoraan tarkoita myös rahoituskelpoisuutta.

Näihin kansainvälisen yhteistyön kysymyksiin ja yksityiskohtiin paneudumme EUTIn ja NCP-yhteyshenkilön opein. Aihetta ovat kirkastamassa  Business Finlandin asiantuntijat Eija Auranen, EUTI-toimiston johtaja, ja Liisa Ewart, sopimusasioiden ja juridiikan NCP.

Koulutus on kaikille avoin, ja se on suomenkielinen. Esityksistä teemme tallenteet myöhempää perehtymistä ja kertaamista varten.

Ilmoittaudu mukaan viereisen linkin kautta. 

Lämpimästi tervetuloa! 


Luettavaa

List of eligible countries (pdf)

Horizon Europe association agreements status

General Annexes to the HE main WP (pdf)


EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelman eli Horisontti Euroopan kansallinen yhteystoimisto, joka järjestää ohjelman toiminnasta ja osallistumisen yksityiskohdista koulutuksia ja infotilaisuuksia.

National Contact Point eli NCP-asiantuntijat ovat Horisontti Eurooppa -ohjelmalle nimettyjä yhteyshenkilöitä, jotka opastavat, neuvovat ja kouluttavat asiakkaita ohjelman työohjelmista, hauista sekä kustannus- ja sopimusasioista. NCP:t työskentelevät Suomen Akatemiassa ja Business Finlandissa.