Siirry sisältöön

12/4

Virtuaalitilaisuus 13:00-14:00

EUTI kouluttaa: Miksi ja miten Horisonttiin?

Teams-webinaari

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Horisontin kansallinen yhteystoimisto EUTI
EUTI (at) businessfinland.fi

Horisontti Eurooppa -ohjelma on EU:n kaikkien aikojen suurin TKI-panostus Euroopassa. EU rahoittaa yritysten tuotekehitystä, innovaatioiden skaalausta ja kansainvälistä kasvua. Suurin osa rahoituksesta myönnetään eurooppalaisena yhteistyönä toteutettaville projekteille. Mukaan lähtö on iso strateginen päätös, vaatii resursseja ja myös yhteistyökumppanit on valittava tarkkaan. Mutta muista – kilpailijasi ovat jo siellä!

Miten Horisontti Eurooppa -ohjelma toimii ja miksi juuri sinun yrityksesi kannattaa kiinnostua? Jos et tunne ohjelmaa etkä tiedä, mitä mahdollisuuksia se voisi sinulle tarjota, tule mukaan webinaariimme. Avaamme sinulle ohjelmaan osallistumisen pääperiaatteita, rahoituksen hakuprosessia ja arviointikriteerejä. Unohtamatta työkaluja ja parhaita vinkkejämme verkottumiseen. 

Menestyminen rahoitushauissa vaatii huolellista valmistautumista ja tähän sinulle antavat eväitä Business Finlandin EUTI-toimiston asiantuntijat Kaisa Ainala ja Sari Federley

Koulutus on kaikille avoin, ja se on suomenkielinen. Esityksistä teemme tallenteet myöhempää perehtymistä ja kertaamista varten.

Ilmoittaudu mukaan viereisen palstan linkin kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.