Siirry sisältöön

13/1

virtuaalitilaisuus 9:00-10:00

Horisontin aamukahvit: Digi-, teollisuus- ja avaruushaut (Klusteri 4)

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

EUTI (at) businessfinland.fi

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita ajankohtaisten Horisontti Eurooppa –teemojen ääreen. Osallistujien on ilmoittauduttava mukaan jo ennakkoon ja ilmoittautumisen yhteydessä kerrottava kahvitilaisuuden aiheeseen liittyvä kysymyksensä tai kommenttinsa, jotta paikalle kutsutut asiantuntijat pystyvät valmistautumaan vastaamiseen mahdollisimman hyvin.

Ensimmäiset aamukahvit järjestämme torstaina 13.1.2022 klo 9-10. Silloin tavattavissa ovat ison digitaalisuus, teollisuus ja avaruus –klusterin NCP-asiantuntijat Pekka Rantala (digiteemat), Heini Günther (teollisuusteemat) ja Pauli Stigell (avaruusteemat) Business Finlandista. Nyt sinulla on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa auki olevista digi-, teollisuus- ja avaruushauista ja kysyä, mikä mieltäsi niissä askarruttaa.

Kyse on vapaamuotoisemmasta keskustelutilaisuudesta ilman varsinaista aikataulutettua ohjelmaa, joten keskusteluja ei pääsääntöisesti nauhoiteta. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Ilmoittaudu mukaan viereisen palstan linkistä ja kerro kysymyksesi ilmoittautumislomakkeella!

Tutustu näihin

Horisontti Euroopan Klusteri 4 –työohjelma vv. 2021-2022

Tämän Horisontti Euroopan sivuston Digitaalitalous, teollisuus ja avaruus -sivu

Mikä ihmeen NCP?

Jokaiselle Horisontti Euroopan temaattiselle kokonaisuudelle tai klusterille on nimetty kansallinen yhteyshenkilö NCP (National Contact Point). Suomessa asiantuntijat työskentelevät NCP-tehtävissä Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa. NCP tarjoaa maksutonta neuvontaa ja opastusta. Voit esimerkiksi saada tarkempaa tietoa työohjelmasta ja sen hauista sekä opastusta hakutekstien lukemiseen sekä osallistumisehtoihin.
Horisontti Eurooppa – Miten voimme auttaa?