Siirry sisältöön

10/2

virtuaalitilaisuus 9:00-10:00

Horisontin aamukahvit: Kumppanuudet

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

EUTI (at) businessfinland.fi

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita ajankohtaisten Horisontti Eurooppa -teemojen ääreen. Osallistujien on ilmoittauduttava mukaan jo ennakkoon ja ilmoittautumisen yhteydessä kerrottava kahvitilaisuuden aiheeseen liittyvä kysymyksensä tai kommenttinsa, jotta paikalle kutsutut asiantuntijat pystyvät valmistautumaan vastaamiseen mahdollisimman hyvin.

Aamukahvit järjestämme torstaina 10.2.2022 klo 9-10. Silloin linjoilla ovat mm. EUTIn omat asiantuntijatTimo Haapalehto työ- ja elinkeinoministeriöstä (ohjelman strateginen suunnittelu), Sirpa Nuotio Suomen Akatemiasta (klusteri 1: terveys) sekä Hanna Vuorinen liikenne- ja viestintäministeriöstä (klusteri 5: ilmasto, energia ja liikkuvuus). Nyt sinulla on mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa ja hakea vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin Horisontin kumppanuuksista.

Kyse on vapaamuotoisemmasta keskustelutilaisuudesta ilman varsinaista aikataulutettua ohjelmaa ja esityksiä, joten keskusteluja ei pääsääntöisesti nauhoiteta. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Ilmoittaudu mukaan viereisen palstan linkistä ja kerro kysymyksesi ilmoittautumislomakkeella!

Tervetuloa!
EUTI

*EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.