Siirry sisältöön

10/3

Virtuaalitilaisuus 9:00-10:00

Horisontin aamukahvit: Miten työohjelmiin voi vaikuttaa?

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Horisontin kansallinen yhteystoimisto EUTI
EUTI (at) businessfinland.fi

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten Horisontti Eurooppa -teemojen ääreen. Tällä kerralla aamukahveilla on mukana Horisontti Eurooppa -ohjelman komiteajäseniä. Sinulla on mahdollisuus kuulla, miten työohjelmat valmistuvat, miten kansallinen järjestelmämme toimii ja pystynkö itse vaikuttamaan tulevien vuosien työohjelmiin.

Aiheesta ovat keskustelemassa komiteajäsenet Kari Leino ja Reijo Munther Business Finlandista sekä EU-yhteistyön kehityspäällikkö Jonna Lehtinen työ- ja elinkeinoministeriöstä, joka vastaa Horisontti Euroopan komiteatyön koordinoinnista Suomessa. 

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi työohjelmista ja niihin vaikuttamisesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!
EUTI

Horisontti Euroopan ohjelmakomiteat (programme committee, PC) valmistelevat yhdessä komission kanssa kaksivuotiset työohjelmat. Ohjelmakomiteat myös antavat työohjelmille lopullisen hyväksynnän. EU:n jäsenmaat nimittävät ohjelmakomiteoihin sekä varsinaiset jäsenet (PC delegate) että asiantuntijajäsenet (PC expert).

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. EUTIn ja komiteajäsenten yhteystiedot löydät Miten voimme auttaa -sivultamme.