Siirry sisältöön

3/2

virtuaalitilaisuus 3.-4.2.2022

Horisontti Euroopan info: Ilmasto, energia, liikkuvuus (Klusteri 5)

Online

Ohjelma ja tapahtuma verkossaEuroopan komission infopäivä esittelee Horisontti Eurooppa -ohjelman laajassa klusteri 5 -kokonaisuudessa avoinna olevat vuoden 2022 haut. Lisäksi seuraavana päivänä on erillinen verkostoitumistapahtuma kaikille, jotka etsivät itselleen kumppaneita tai pääsyä mukaan konsortioon valmistelemaan hakemuksia.

Horisontti Euroopan klusteri 5 sisältää ilmastoon, energiaan ja liikkuvuuteen liittyvät aiheet. Hakuja on avoinna kaikkiaan 74, koskien akkuja, uusiutuvaa energiaa, nollapäästöistä  tieliikennettä, ilmailua ja monia muitakin aiheita. 

Ohjelman löydät komission sivuilta, ja siellä voit myös seurata infotilaisuutta. Erillistä rekisteröitymistä ei infoon vaadita.

Verkostoidu 4.2. tapahtumassa

Jos haluat mukaan EU-yhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortiota, kannattaa ilmoittautua infopäivää seuraavaan verkottumistilaisuuteen! Tee oma profiilisi, ole aktiivinen ja tutustu muiden esittelyihin ja sovi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Rekisteröityminen verkostoitumistapahtuman sivulla 

Horisontti Euroopan NCP-yhteyshenkilöt opastavat Suomessa hauista kiinnostuneita. Katso yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 5 -teemasivulta.