Siirry sisältöön

10/5

Virtuaalitilaisuus 14:30-16:00

Horisontti Euroopan hakuinfo: Kansalaisturvallisuuden haut

Teams-tilaisuus

ilmoittaudu mukaan


Lisätietoja

Pekka Rantala
Senior Advisor
Business Finland
pekka.rantala (at) businessfinland.fi
+358 50 396 2922

Pauli Stigell
Senior Advisor
Business Finland
pauli.stigell (at) businessfinland.fi
+358 50 5577 856

Horisontti Eurooppa -ohjelman kansalaisturvallisuuden aiheisiin avautuu kesäkuussa kymmeniä hakuja projekteille, joille on EU:n rahoitusta varattu kaikkiaan 200 miljoonaa euroa! Tarjolla on mittavia mahdollisuuksia tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyölle Euroopassa, joten alan toimijat – nyt herätys!

Kansalaisturvallisuuden (Klusteri 3)- haku perustuu vv. 2021-2022 työohjelmaan. Kyberturvallisuuden haut sulkeutuvat 16.11.2022 ja muut haut  23.11.2022. Infotilaisuudessa luodaan katsaus tämän turvallisuusklusterin ensimmäisen haun tuloksiin ja seuraavaan vv. 2023-24 työohjelmaan, joka kirjoitetaan kevään aikana.

Kansalaisturvallisuuden klusterissa rahoitetaan toimia, joilla muun muassa pienennetään katastrofiriskejä ja lisätään kyberturvallisuutta sekä varmistetaan Euroopan riippumattomuus turvallisuuden kannalta kriittisissä teknologioissa. Tarkoitus on saada projekteissa kehitetyt ratkaisut otettua käyttöön 2020-luvulla, siksi projekteihin usein vaaditaan viranomaisten osallistumista.

Horisontti Eurooppa -ohjelman lisäksi Digitaalinen Eurooppa -ohjelmassa on kyberhakuja, jotka sulkeutuvat syyskuussa 2022. 

Infotilaisuudessa ovat esiintymässä Horisontti Euroopan turvallisuusklusterin suomalaisasiantuntijat eli ohjelmakomitean Suomen delegaatti Hanna-Miina Sihvonen sisäministeriöstä sekä  NCP-yhteyshenkilöt Pekka Rantala ja Pauli Stigell Business Finlandista. 

Tilaisuus on suomenkielinen, mutta keskustelua voidaan tarvittaessa käydä myös englanniksi. Esitykset nauhoitetaan myöhemminkin tutustuttaviksi.

Ilmoittaudu mukaan viereisen linkin kautta.  

Lue lisää 

Voit tutustua hakuihin etukäteen komission Funding & Tenders -portaalista löytyvässä työohjelmassa (Work Programme).

Lue suomenkielisiltä www.horisonttieurooppa.fi -sivuilta lisätietoja kansalaisturvallisuuden klusterista.

EU:n Digitaalinen Eurooppa -ohjelma

NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman toimintaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa.