Siirry sisältöön

7/4

virtuaalitilaisuus 9:00-10:00

Horisontin aamukahvit: Kokemuksia Horisontti Eurooppa -rahoituksen hakemisesta

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja


Horisontin kansallinen yhteystoimisto EUTI
EUTI (at) businessfinland.fi

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten Horisontti Eurooppa -teemojen ääreen. Tällä kerralla aamukahveilla on mukana Horisontti Eurooppa -ohjelman ensimmäisille hakukierroksille osallistuneita, jotka ovat myös onnistuneesti läpäisseet tiukan arvioinnin.

EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmassa hakupaine on kova, ja menestyminen rahoitushauissa vaatii paneutumista sekä itse hakemuksen valmisteluun että hakuprosessiin. Jos olet vielä alkutaipaleella EU-rahoituksen hakemisessa, sinun kannattaa käyttää hetki aikaasi ja kuunnella, millaisia kokemuksia ja oppeja kokeneemmilla on jaettavanaan.  

Kokemuksistaan ovat keskustelemassa Seinäjoen ammattikorkeakoulusta tutkimus- ja kehittämispäällikkö Taru Mäki ja TKI-asiantuntija Karri Kallio sekä Pulsedeon Oy:n toimitusjohtaja Jari Liimatainen Business Finlandin EU-asiantuntijoiden Eija Aurasen ja Pekka Rantalan johdolla.

Aamukahvien keskusteluja emme nauhoita, joten kannattaa ehtiä linjoille mukaan!

Ilmoittautumisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksesi tai jakaa omat huomiosi hakuprosessista. Näin varmistat, että sinulle tärkeät asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Lämpimästi tervetuloa!

EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.